Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Okleveleket vehettek át

Ünnepélyes keretek között vehették át tanúsítványaikat az Amatőr Sportszervezői tanfolyamot végzett megyei sport szakemberek és a Grassroots "C" labdarúgó edzői tanfolyamot végzettek. Egyesületünk négy tagja is sikerrel vett részt az oktatásokon.

Rendhagyó módon nem Telkiben, az MLSZ edzőközpontjában, hanem Pécsen, a Laterum Étterem különtermében adták át az MLSZ Grassroots C tanfolyamának okleveleit. Baranya megyében összesen 28-an vizsgáztak sikerrel az augusztustól februárig tartó tanfolyamon, ők vehették most át tanúsítványaikat, amelynek birtokában labdarúgó utánpótlásedzőként tevékenykedhetnek a jövőben.

Az MLSZ megyei igazgatósága által szervezett ünnepségen adták át az Amatőr Sportszervezői tanfolyam sikeres elvégzését tanúsító okleveleket is. A szövetség előírásai alapján a megyei I. osztályban szereplő kluboknál legalább egy ilyen végzettségű szakembernek kell dolgoznia.

A PVSK négy tagja is oklevelet vehetett át: Gál Viktor, technikai vezető sportszervezői tanúsítványt, Rácz Ervin és Sziládi Roland labdarúgók, illetve Marton Ferenc kommunikációs munkatárs pedig Grassroots „C” oklevelet kapott.

A MLSZ Baranya Megyei Igazgatóságának hírét itt olvashatják.

Képünkön Sziládi Roland, Marton Ferenc, Rácz Ervin.