Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Alakul a csapat, jöhetnek a tétmeccsek

A Magyar Kupa mérkőzés előtt utolsó edzőmeccsét játszotta labdarúgó csapatunk, és gólerős, kombinatív játékkal  verte a PMFC U19-es együttesét.

A nagy meleg ellenére sok néző volt a meccsen. Már első félidőben 3-1 volt az eredmény a PVSK javára. A második játékrészben, az egyre erősödő meleg ellenére is gyors, szép akciókat vezetve 5-1-re nyert csapatunk. Helyenként szemetgyönyörködtető akciókat is láthattunk a mieink részéről. Öröm volt nézni, ahogy keresték, és rendszerint meg is találták a labdával egymást játékosaink. A gólokat Ndjodo (2), Draskóczi, Daliti Armend (11-es-ből) és Kaufmann szerezték.
Néhány vélemény a meccs után:

Turi Tamás játékos: - Erős csapat ellen játszottunk, és ez egy fontos meccs volt a kupakezdet előtt. Én csak hatvan percet voltam a pályán, mivel egy kicsit fáj a térdem, de a jövő szombati, Lovászhetény elleni találkozóra rendben leszek.

Rónai István a háromtagú edzői team egyik tagja: - A PMFC U19 ellen mindig jó, és rendszerint szoros mérkőzéseket játszottunk, most négy góllal vertük őket. Ez nagyon jó előjel a jövő héten kezdődő tétmeccsek előtt. Elégedett vagyok, mert a sok lőtt gól mellett esetenként a játék is jó volt.

Kósa Sándor vezetőedző: - A támadások sebessége és a kombinatív játék nagyon jó képet mutatott. Időnként szép jeleneteket láthattunk, olyat, amilyet elképzeltem. Öt gólt lőttünk, ennek ellenére én azt mondom, hogy a helyzetkihasználáson lehet még javítani.

Már nincs előkészületi meccs, egy hét múlva, jövő szombaton kezdődik a Magyar Kupa. Az első ellenfél a Lovászhetény csapata lesz, kezdés 17:30-kor, helyszín a Verseny utca.

Nyilas László