Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Ismét idegenben kell javítani

A PVSK-PANNONPOWER soros ellenfele, a Falco KC, ugyanolyan arányú vereséget szenvedett a legutóbbi fordulóban, mint mi. Ma mindkét csapatnak csak a javítás lehet a célja.

2015.04.08. 18:30 | Falco KC - PVSK-PANNONPOWER
Férfi Kosárlabda NB I. középházi középszakasz 8. forduló. Szombathely

Ha a rájátszás előtt 3 fordulóval - azaz most (04.08.) - a tabellára pillantunk, nagy vonalakban csak annyit állapíthatunk meg, hogy ebből még bármi lehet. A középházban egyedül a szombathelyiek lehetnek nyugodtak, ők már biztosan résztvevői lesznek a folytatásnak, de a 6. helyük még nem 100%. Egy-egy győzelemnyi különbség van csak a csapatok között, és míg a Körmendnek kivételesen szerencsés csillagállásra és hibátlan teljesítményre volna szüksége a nyolcba jutáshoz, nekünk hihetetlenül pechesnek kellene lenni ahhoz, hogy kicsússzunk a play-off helyekről. De matematikailag még nem lefutott a verseny!

A mai forduló ismét tartogathat válaszokat, de még egy esetleges vereség esetén sem kell fejjel a falnak mennünk, sőt, az Alba ellen is elég lenne egy nem túl nagy arányú vereség a 8. helyhez. De Csirke Ferenc inkább nem a vereségeket számolgatná: - Persze, számításba kell venni minden eshetőséget, de remélem, már nem kell sokáig számolgatnunk! Szombathelyen nagyon nehéz nyerni, de Körmenden sem volt könnyű... A Falco hozzánk hasonló vereséget szenvedett legutóbb Fehérváron, de biztosak lehetünk abban, hogy hazai pályán mindent megtesznek majd a győzelemért. Ezzel mi is így leszünk, jó lenne ismét idegenben javítani, de ha nem sikerülne, akkor jövő szerdán az Alba ellen otthon kell a parkettát is felszednünk a győzelem érdekében!

Forrás: www.pvsk-panthers.hu