Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Labdarúgó szerda volt a Verseny utcában

Három felkészülési mérkőzést is játszottak a különböző korosztályú focicsapataink a szerdai nap folyamán, a mérleg két győzelem, egy vereség.

A fiatalbbbbak az U17-es és az U19-es csapataink a LUA Baja hasonló korú gárdájával mérkőztek. A Schneider Gábor vezette U17-esek 4-0 arányban nyertek, míg a Majoros Iván vezette  U19-es korú együttesünk szintén a bajaiak ellen játszott, és 4-0 arányú vereséget szenvedett.
A két edző a következőket mondta a mérkőzésről:

Schneider Gábor: (U17) - Úgy gondolom szép, és megérdemelt győzelmet arattunk. Legyen példa a fiúk előtt az eredmény, mármint az, hogy érdemes az edzéseken szenvedni, mert annak meglesz majd a hozadéka meccseken.

Majoros Iván: (U19) - Mi három harmadot játszottunk, ily módon kétszer volt pihenőidő. Az első harmadban nem esett gól, a másodikban hármat, és az utolsó etapban egy gólt lőttek a vendégek, így lett 4-0 a Baja javára. Nekünk most elsősorban nem az eredmény a fontos, hanem az, hogy az az új rendszer, amit most próbálunk összerakni, működjön majd a bajnokságban, vagyis, minden a megfelelő helyre kerüljön.

A felnőttek a Hosszúhetényt fogadták, és 0-1 után, Lőrinc és Kaufmann góljaival 2-1-re nyertekKósa Sándor vezetőedző a helyzetek kihasználását hiányolta: - Megint megvoltak a gólhelyzeteink, de nem tudtuk kihasználni azokat. Igaz, sokat dolgozunk, rengeteget futunk, és ilyenkor nehezebben mozdulnak a lábak.

Mindenesetre jó volt látni, hogy benépesültek a Verseny utcai pályák, a rövidesen kezdődő tétmeccsekhez reméljük, a jó idő is megérkezik.

Nyilas László