Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Szentlőrincről érkezett az erősítés

Legalábbis reménykedünk abban, hogy Dalipi Armend erősítést jelent majd, hiszen a magasabb osztályból érkezett labdarúgónak sok ismerőse van a PVSK labdarúgó csapatában.

A PVSK-Véménd edzőmeccs végén arra a kérdésemre, hogy miért választotta csapatunkat, a következőt válaszolta. - Ismerem a PVSK-t, mindig is jó csapatnak tartottam - kezdte a 20 éve Magyarországon élő Macedoniában 1996. február 15-én született játékos - azonkívül ismerem a játékosok nagy részét, Turi Tomival pedig jó barátságban vagyunk, játszottunk is egy csapatban. Nemcsak a pályán, de azon kívül is jól megértjük egymást.
Érdekesség, hogy az édesapja testvére a svájci Sion első osztályú csapatában játszott.
És, hogy Armend miként került hozzánk, ime a válasz. - Még a PMFC utánpótlásnál edzőm volt Kósa Sanyi bácsi, akit igen jó edzőnek tartok, most ő hívott, és én örömmel jöttem. Úgy gondolom, jó csapatunk lesz, most kemény edzések vannak, de ha tréningeken nem adod a maximumot, meccsen is kevesebbet tudsz teljesíteni.
Eddig a PMFC-én kívül Kozármislenyben, a horvát Eszéken, és a szintén horvát Cibáliában, valamint Harkányban játszottam. Belső középpályás a posztom, szeretnék sok gólt lőni, de a legfontosabb, hogy sokszor nyerjen a csapat. Mindenképpen a dobogó valamelyik fokára várom a PVSK-t -fejezte be.

Nyilas László