Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

A második edzőmeccset is megnyerte labdarúgó csapatunk

A Komló után szerdán a Véménd volt az ellenfél, és 2-0-s első félidő után 3-1-re nyertünk. Az eredmény rendben, de a mutatott teljesítményről megoszlanak a vélemények.

Elsőként a vezetőedzőt, Kósa Sándort kérdeztem a mérkőzés lefújása után néhány perccel. - Nagyon nagy a különbség a két félidőben mutatott játék között. És a Komló elleni meccs és a mostani között is. Ekkora hullámvölgyeknek nem szabad előfordulni, sem a két félidő között, sem a mérkőzések között. Az is igaz, hogy nagyon keményen dolgozunk, a heti három futás benne van a lábakban, és az eddig elvégzett kemény munka is hatással van a játékosokra.

Turi Tamás, az egyik gólszerző, és új játékos is azon a véleményen van, hogy most fáradt a csapat. - Nekem nincs problémám a sok futással, de egy kicsit fáradt vagyok, játékban javulnunk kell. Jó lesz ez a csapat.

Kaufmann Balázs is gólszerző volt, ő hosszú sérüléssel bajlódott - Úgy érzem, kicsit fáradt a csapat, de lesz ez még jobb is. Nekem szerencsére teljesen rendben van a lábam, maximális munkát tudok végezni.

Tovább dolgozik a csapt, lesznek még edzőmeccsek, és augusztus közepén jön az első Magyar Kupa mérkőzés.

Nyilas László