Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Az időjárás néha közbeszól, de a munka folyamatos

Nincs szerencséje az időjárással a tíz napja Orfűn táborozó, és a napi edzésmunkát a nagy nehézségek ellenére is elvégző judo szakosztályunknak.

Kersics Antaltól, az orfűi tábor és a judo szakosztály vezetőjétől azt is megkérdeztem, mit tudnak egyáltalán elvégezni a tervezett feladatokból. - Néha nagyon nehéz volt a helyzet, most gyönyörű idő van, de többször elkapott bennünket a vihar, és a szakadó eső. Szerencsére a mai modern sátrak bírják a strapát, nem áznak be, úgyhogy csak néhány kisebb hibát kellett kijavítanunk. Az elmúlt héten és most is 22-en vagyunk, jelenleg a kisebb korcsoportból vannak itt. Gyakran jönnek látogatók, elsősorban a szülők jönnek a 7-8 évesekhez, ők jobban igénylik a családi gondoskodást. Itt mondom el, lehet jönni hozzánk, szívesen látunk mindenkit, sőt lesz olyan, aki itt is alszik néhány napot.

A munkát 90 %-ban sikerült elvégezni, sajnos, a szabadidős programok közül, itt most elsősorban a fürdésre gondolok, néhány elmaradt. Ha beszorultunk, kvízjátékot játszottunk, és egyéb szellemi feladatokat oldottunk meg. Jól telnek a napok, remélem az idő is jó lesz már a szombati táborbontásig.- fejezte be Kersics Antal.

Nyilas László