Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Most ért véget a tavasz

Nyár elején kezdődött és július közepéig tartott a tavaszi idény a PVSK Veterán Kispályás Labdarúgó Bajnokságában. Az idősebbeknél a tavalyi bajnok Varga FC, a fiatalabbaknál a veretlen Capri Cukrászda várhatja az élről az őszi folytatást.

Mindkét csoportban egy-egy meccsel kevesebbet rendeztek meg, miután a Tomor Autó Bt. elhalasztotta a heti összecsapásait. Az idősebbeknél két rangadót is rendeztek, mindkettőn jelentős különbségű győzelem született: az alsóházban a Gyarmati FC a Biosoftot, a dobogóra esélyes csapatoknál pedig a Varga FC a Center Autósiskolát múlta felül.

A fiatalabbaknál ugyan nem borult a papírforma, de a vártnál izgalmasabb, és főleg sok találatot hozó mérkőzések zajlottak. A Karma Pécsi Kesztyű a Varga 50 együttesét győzte le. A Capri Cukrászda ismét nyert, és ismét nagyon eredményes volt, de ezúttal elég sok gólt kapott, ahogy a 11 gólig jutó Varga FC is – némiképp meglepő, hogy a pontnélküli sereghajtó Városi Fapados éppen nekik rúgott egy meccsen csaknem annyi gólt, mint amennyit addig öt összecsapáson összesen…

A tavaszi szezon végén a fiatalabbaknál a Capri Cukrászda hibátlan teljesítménnyel vezet – nagy meglepetés lenne, ha az eddig botladozó üldözők le tudnák taszítani őket a trónról. Az idősebbeknél nem ennyire egyértelmű a helyzet, de érezhetően két csapat emelkedik ki a mezőnyből: a vesztett pontok tekintetében azonos mérleggel álló Varga FC és a Tomor Autó Bt. – minden bizonnyal köztük dől majd el az aranyérem sorsa. Folytatás várhatóan augusztus 25-26-án.

A tavaszi záró forduló eredményei >>>