Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Borbás Panni a PINKK-nél folytatja

Kétéves szerződést kínált a PINKK-Pécs 424 együttese Borbás Panninak. Az akadémiánkon nevelkedő tehetséges játékos szeretne jó alapozással az A-csoportos keretbe kerülni.

Az egyik serdülő játékossal az oldalán teljes vehemenciával veti bele magát a 2:2 elleni játékba Borbás Panni. A nyári forróság sem zavarja: a PVSK Akadémia szinte mindegyik ügyeleti edzésén ott van, pedig mostantól már nem akadémistának, hanem felnőtt játékosnak számít: a napokban kínált neki szerződést az élvonalban szereplő PINKK-Pécs 424 csapata.

- Nagyon örülnék neki, ha a felnőtt karrieremet a pécsi csapat tagjaként kezdhetném. Juniorként már tavaly is játszottam a felnőttek között az együttes NB I. B-s csapatában, amellyel a Hepp-kupa legjobb négy együttese közé is sikerült bekerülnünk. Mostantól viszont már felnőtt játékosként számítanak rám, és csak rajtam múlik, hogy sikerül-e beverekednem magam a legjobbak közé. A keretben sok a fiatal, tehetséges játékos, nagy lesz a verseny, abban biztos vagyok. Most úgy érzem, elsősorban a védekezésemen kell javítanom, de minden tekintetben szeretnék fejlődni. Augusztus elejétől már lesznek edzéseink, de a teljes csapat a hivatalos felkészülést csak augusztus második felében kezdi meg Vanja Miljkovic vezetőedző irányításával. Sok múlik a jó alapozáson, remélem, sikerül bizonyítanom, hogy helyem van az A-csoportos csapat keretében, és idővel stabil élvonalbeli játékossá válhatok – mondta el Borbás Panni.