Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Sajtónyilvános edzés tartott vízilabda csapatunk

A médiumokkal történő jó kapcsolat kialakítása nagyon fontos szempont a PVSK Mecsek Füszért vízilabda csapatánál is. Ennek jegyében tartottak nyilvános edzést, az Abay Nemes Oszkár Sportuszodában, ahol természetesen interjúk is készültek.

A szokásos bemelegítés, valamint a labdás elemek gyakorlása után, a sajtó képviselői is láthatták, hol tart a csapat felkészülése. Igyekezni kell, hiszen már július végén Magyar Kupa meccset játszik a csapat. Menet közben alkalmat találtunk arra, hogy a vezetőedzőt Török Viktort kérdezzük az eddig elvégzett feladatokról, és a további tervekről. - Öt hete dolgozunk, és minden elvégezhető gyakorlatot, és az erőnlét fejlesztését szolgáló feladatot is elvégeztünk, részben pótolva a kimaradt időszakot. Az idén kicsit előbb kezdődik a szezon, mert már július végén Magyar Kupa csoportkört játszunk. Nagyon fiatal a csapat, de én azt vallom, hogy a középszintű külföldi játékosok helyett, tehetséges magyar fiatalokat kell beépíteni. Voltunk Kaposváron, ahol meccset is játszottunk, és nyugodtan mondhatom alakul az együttes.

Persze a játékosok is megélték ezt az öt hetet, és van véleményük az elvégzett munkáról:- Nagyon jók az edzések, bár az elején az úszás kissé szokatlan, és fárasztó volt, de belejöttünk - erről már Csorba Tamás fiatal játékosunk beszél - természetesen dolgoztunk a kényszerpihenő alatt is, de azért mégiscsak a vízben történő munka, az igazi. Úgy gondolom, fiatal, lelkes csapatunk lesz, amely biztosan sok örömet szerez majd a szurkolóknak.

Éppen azokban az órákban, amikor a PVSK vízilabda együttese az edzését tartotta, kisorsolták a Magyar Kupa csoportbeosztását. A  mi csapatunk az FTC, a Miskolc, és az újonc KSI csapataival került egy csoportba. Az első játékkör július 25-26-án, Budapesten lesz.

Nyilas László