Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Egy sima, egy szoros

Élesedik a küzdelem az idősebbek között, miközben a fiatalabbaknál a listavezető ellépett a mezőnytől. A hatodik játéknapon van túl a PVSK veterán kispályás labdarúgó bajnoksága.

Egy elhalasztott mérkőzés alaposan megkeverte a helyzetet az 50 év felettiek csoportjában: a listavezető Center Autósiskola Gyarmati FC elleni mérkőzését nem játszották le, így a sereghajtó Biosoft ellen fölényes győzelmet arató Varga FC állt a tabella élére. Fontos meccset nyert meg a Tomor Autó Bt. együttese, amely a közvetlen rivális Sötét Lovak felett aratott – szoros – győzelmet, és ezzel a második helyre jött fel. Az élen szoros a küzdelem, négy csapat követi egymást egy ponton belül, így az első kör jövő heti utolsó fordulójában hatalmas küzdelemre van kilátás.

A 40 év felettiek csoportjában egészen más a helyzet: a Capri Cukrászda mindeddig nem talált legyőzőre, ezúttal az A. Beaver együttesét győzték le, így hatpontos előnnyel vezetik a tabellát. A nagy előny kialakulásához persze a Varga FC váratlan veresége is kellett a Hámori VSK ellen. A Tomor Autó Bt. javította múlt heti kisiklását, a Varga FC 50 ellen aratott, nagy gólkülönbségű győzelemnek köszönhetően jelenleg a második helyen állnak. Az alsóházi rangadó sima összecsapást hozott: a Karma Pécsi Kesztyű átrobogott a hat forduló után még mindig pont nélkül szerénykedő Városi Fapados gárdáján.

Eredmények >>>