Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Veteránfoci a hőségben

Nyári kánikulában léptek pályára a PVSK veterán kispályás labdarúgó bajnokságának csapatai. Az embert próbáló hőségben születtek meglepetések.

A 40 év felettiek mezőnyében megőrizte makulátlan mérlegét a Capri Cukrászda, amely imponáló magabiztossággal lépett át a Karma Pécsi Kesztyű együttesén. A középházi rangadón a rutinosabb Varga FC 50 győzött, a forduló rangadóján pedig a Varga FC fiatalabb csapata múlta felül nagy küzdelemben a Tomor Autó Bt. csapatát.

Az idősebbek bajnokságában a szabadnapos Center Autósiskola játék nélkül is megőrizte első helyét, miután az üldözők meglepetésszerű vereségekbe futottak bele. A diadallal a második helyre lépő Sötét lovak küzdelmes meccsen győzték le a Varga FC csapatát, míg a Gyarmati FC a bajnokság eddigi legnagyobb meglepetés szolgáltatta azzal, hogy simán nyert a bajnokesélyes Tomor Autó Bt. ellen, ez volt a csapat első győzelme. Szintén első diadalát aratta a Kökény FC, amely alsóházi rangadón múlta felül a vereséggel az utolsó helyre csúszó Biosoft csapatát.