Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Gólgazdag forduló a veterán labdarúgóknál

Mindkét korcsoportban tíz gólnál is több esett meccsenkénti átlagban a PVSK veterán kispályás labdarúgó bajnokság negyedik fordulójában.

Rangadóval kezdődött és rangadóval fejeződött be a forduló a 40 év felettiek korcsoportjában. A játéknap első mérkőzésén éles alsóházi csatában a Hámori VSK egy kicsivel jobbnak bizonyult a Városi Fapados együttesénél, így míg utóbbiak nyeretlenül maradtak sereghajtók, előbbiek a középmezőnybe ugrottak. A Varga FC hozta a kötelezőt a Karma Pécsi Kesztyű ellen, és az egyre jobban magára találó A. Beaver is győzött a csoport legidősebb együttese ellen. A forduló csúcsmérkőzése a vártnál jóval simább lett, hiszen a Capri Cukrászda fölényesen nyert a Tomor Autó Bt. ellen, ezzel megerősítette helyét a tabella élén, míg Tomorék visszacsúsztak a harmadik helyre.

Az idősebbek csoportjában nem született meglepetés: az ezúttal szabadnapos Tomor Autó Bt. ugyan átadta a listavezető helyet a Biosoft fölött diadalmaskodó Center Autósiskola csapatának, de vesztett pontok tekintetében még ők állnak jobban. Harmadik az ezúttal is magabiztosan nyerő Varga FC, amely az új néven vitézkedő Gyarmati FC-t múlta felül. A Sötét lovaknak viszont jót tett a névváltozás, hiszen – ha csak szoros meccsen is, de – legyőzték a közvetlen rivális Kökény FC-t.