Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Túl a második játéknapon a veteránok

A fiatalabbaknál újra gólzápor, az örökifjaknál szoros meccsek – a második játéknappal folytatódott a PVSK Veterán Kispályás Labdarúgó Bajnoksága.

A 40 év felettiek mezőnyében a favoritok igazolták erejüket, a dobogósok fölényes győzelmet arattak. A Capri Cukrászda együttese két meccs után már túl jár a 30 rúgott gólon, két üldözője, a Tomor Autó Bt. és a Varga FC szolidabb, de magabiztos győzelmekkel őrzik makulátlan mérlegüket. A fordulóban megszületett az első döntetlen: a Hámori VSK és a Karma Pécsi Kesztyű csapatai nem bírtak egymással, parázs találkozón osztozkodtak a pontokon.

Az 50 év felettiek bajnokságában már a második fordulóban igazi rangadót rendeztek, hiszen a Varga FC és a Tomor Autó Bt. egymással csapott össze. Egyik gárda sem akart hibázni, inkább a védekezésre helyezték a hangsúlyt, ami meg is látszik a visszafogott eredményen. Döntetlen lett a Suba FC bemutatkozó mérkőzése is, a gólgazdag reminek talán a Kökény FC örülhetett jobban. A forduló zárómeccsén is szoros eredmény született: a Center Autóiskola végül ha csak egy góllal is, de behúzta a „kötelezőt”, így a Városi Fapados maradt az egyetlen pont nélküli csapat a bajnokságban.

Eredmények és tabellák >>>

Videónk kedden készült.