Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Nyári sporttáborok a PVSK-nál!

Napközis sporttáborokba várjuk a labdarúgás és a kosárlabda iránt érdeklődőket. Edzések, szabadidős foglalkozások, napi három étkezés és táborpóló – minden adott ahhoz, hogy a gyerekek biztonságos körülmények között, közösségben töltsék a nyári vakáció egy részét.

Hat héten át biztosít sportolási lehetőséget egyesületünk a gyerekeknek: június közepétől egészen július végéig tartanak nyári napközis táboraink. Labdarúgó és kosárlabda táborainkban változatos sport- és szabadidős programokkal várjuk a lányokat és a fiúkat egyaránt. Egyesületünk Verseny utcai sporttelepén (Verseny u. 11.) hétköznapokon 8 és 16 óra között fogadjuk a fiatalokat. Egy turnusban maximum 40 gyermek jelentkezését tudjuk elfogadni. A június végi, 1-2. turnusba elsősorban a fiatalabb korcsoportos gyermekek, a júliusi, 3-6. turnusba pedig az idősebb korcsoportos játékosok jelentkezését várjuk.

- A táborokban maximálisan törekszünk a járványügyi előírások betartására. Éppen ezért limitáltuk az egy-egy turnusban résztvevő gyerekek létszámát. A helyeket jelentkezési sorrendben tudjuk biztosítani, elsősorban azoknak a korosztályoknak, akik számára az adott heti tábort meghirdettük, más korosztályos gyerekeknek csak a fennmaradó szabad helyekre fogadjuk el a jelentkezését. Testvéreknek, illetve azoknak, akik több hétre is csatlakoznak hozzánk, kedvezményt adunk a 18 ezer forintos heti részvételi díjból. Nyári táborainkban maximális biztonság mellett tudunk közösségi élményt biztosítani a gyerekeknek, hiszen nemcsak a szakképzett edzőink által vezetett sportfoglalkozásokon vehetnek részt, hanem különböző szabadidős programokat, vetélkedőket, kirándulást is szervezünk nekik. Emellett naponta három étkezést, tízórait, ebédet és uzsonnát biztosítunk a számukra, és még ajándékot, a táborpóló mellé PVSK-s tornazsákot és karkötőt is adunk az élmények mellé – foglalta össze Mintál Csaba, a PVSK Nemzeti Kosárlabda Akadémia technikai vezetője.

Táborainkra jelentkezni a kitöltött jelentkezési lap, hozzájáruló-, valamint egészségügyi nyilatkozat megküldésével, és a 18.000 forintos heti részvételi díj befizetésével lehet. Jelentkezési határidő: a turnust megelőző hét hétfőig!

A táborokkal kapcsolatban további információkat kapcsolattartóintktól kaphatnak:

Kosárlabda: 

Mintál Csaba +36-20-254-2619 mintal.csaba@pvsk.hu
Tiszay László +36-20-568-8111 tiszay.laszlo@pvsk.hu

Labdarúgás:

Ángyán Norbert 06 20 564 2989 angyan.norbert@pvsk.hu
Gál Viktor 06 20 335 8190 gal.viktor@pvsk.hu

A jelentkezéshez szükséges ürlapok ide kattintva letölthetők.