Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

A Bozsik program korcsoportokban is megkezdődnek az edzések

A több mint kéthónapos járványügyi kényszerszünet után, a 7 évestől 13 éves korosztályokban, más néven Bozsik csoportokban is, természetesen a biztonsági intézkedések maximális betartása mellett, megkezdődnek az edzések.

Ángyán Norberttől, a PVSK Bozsik program korcsoportok vezetőjétől azt kérdeztem, miként zajlanak majd a foglalkozások, és mik azok a biztonsági előírások, amelyeket be kell tartani. - A nagyobb korosztályokhoz hasonlóan szigorú biztonsági előírások betartása mellett,  június 2-án kedden, a Bozsik korosztályoknak is elkezdődnek a szabadtéri edzések - kezdte tájékoztatóját Ángyán Norbert, majd így folytatta. - Mivel öltözési lehetőséget nem tudunk biztosítani, ezért edzésszerelésben kell érkezni a gyerekeknek, és az érvényben levő szabályaink a szülők sem tartózkodhatnak a létesítményben, ezért, a kapun kívül kell várakozniuk. A létesítménybe való belépés csak edzői felügyelettel lesz lehetséges, az edző bekíséri a gyerekeket, majd a foglalkozás végén a kapuig visszakíséri őket.

Ezek úgynevezett felvezető edzések lesznek a 7-13-korosztályig, kis csoportokban, maximum tíz fő részvételével. A tréningeken elsősorban egyéni képzések, erőfejlesztő-és labdás ügyességi gyakorlatok szerepelnek a programban. A létszámoktól függően több csoportot is kialakítunk. Az első foglalkozás időpontja kedden, június 2-án 16:30 órakor lesz. A második edzéssáv 17:15-kor kezdődik. Mindenkit szeretettel várunk, de első a biztonság – fejezte Norbert.

Nyilas László