Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Győrben folytatja Iványi Dalma

2020. július 1-től az UNI Győr MÉLY-ÚT vezetőedzőjeként folytatja pályafutását Iványi Dalma, a PVSK Nemzeti Kosárlabda Akadémia szakmai igazgatója.

A PVSK egyik ikonja 18 éves kora óta él Pécsett, aktív játékos pályafutásának befejezése után a PVSK PVSK Kosárlabda Utánpótlás Szakosztályának edzője, majd 2019-től az akadémiává vált intézmény szakmai igazgatója lett. A pályafutása következő nagy lépése az NBI-es edzői szerep, így  Iványi Dalma július 1-től vezetőedzőként  a hazai első osztályban dolgozik tovább.

„Nem vagyok az a vándormadár típus, ha jól érzem magam valahol, akkor nem töröm a fejem a váltáson, az adott helyen, helyzetben keresem az új kihívásokat. Márpedig Pécsett, a PVSK-nál jól éreztem magam, ezért is volt nagyon nehéz a döntés. Ugyanakkor úgy ítéltem meg, hogy szakmai szempontból a győrieké olyan ajánlat, amit hiba lenne visszautasítani, ezért nehéz szívvel bár, de elfogadtam” – mondta a döntésének hátteréről Iványi Dalma.

A PVSK vezetése és sportolói bár sajnálják, hogy az egyesület egyik meghatározó személyisége távozik a klubtól, megértik és elfogadják Iványi Dalma döntését, egyben biztosítják támogatásukról a klub ikonját. Egyesületünk büszke arra, hogy a PVSK Nemzeti Kosárlabda Akadémia szakmai igazgatója az első osztályban folytatja pályafutását, ezzel is jó hírét viszi a Pécsi Vasutas Sportkörben folyó szakmai munkának.

További sok sikert kívánunk Iványi Dalmának, és mindig vissza várjuk a PVSK-ba!