Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

PVSK Mecsek Füszért - Jőn a rájátszás

A Férfi Vízilabda OBI. bajnokság alapszakaszának utolsó, 26. fordulójában a bajnoki cím védője az Eger magabiztosan győzött a rájátszásra hangoló PVSK Mecsek Füszért ellen.

PVSK Mecsek Füszért - ZF Eger 5-14 (2-4, 0-4, 3-3, 0-3)
E-On Férfi Vízilabda OB I. bajnokság 26. forduló. Pécs, Abay Nemes Oszkár Sportuszoda

PVSK Mecsek Füszért : Kósik (Sólyomvári) - Horváth Zs., Polovic, Cabrilo, Szedmák, Csacsovszky, Francsics, Lajkó, Práczky, Müller, Krizsán, Vörös, Barta. Edző: Lukács Gergely, Kemény Kristóf

ZF-Eger: Mitrovic (Csoma) - Angyal, Zalánki, Cuckovic, Hosnyánszky, Lőrincz, Hornyák, Szívós Márton , Erdélyi, Szívós Győző, Bedő, Hárai, Biros. Edző: Dabrowski Norbert, Zsakay Tibor

PVSK góllövői: Práczky 3, Lajkó 1, Francsics 1,

Eger góllövői: Biros 3, Zalánki 3, Szivós Márton 2, Bedő 2, Erdélyi 1, Hárai 1, Lőrincz 1, Cuckovic 1,

A Szentes 10-8-ra legyőzte az UVSE csapatát és ez azt jelenti, hogy a Szentes a 11. helyen zárta az alapszakaszt, és így a 14. helyen záró, a Brescia elleni roppant fontos Bajnokok Ligája partira készülő Eger ellen 14–5-ös vereséget szenvedő Pécs ellen játszhat majd az alsóházi rájátszásban. A 13. helyen végző UVSE a 12. KSI-vel csatázhat.

Mint a felsőházi, vagy éppen a középmezőny rájátszásában, itt is két győzelemig tartanak majd a párharcok – a győztesek már biztos bentmaradnak az OB I-ben, és egymás ellen mérkőzhetnek a 11. helyért, míg a vesztesek a kiesés elkerüléséért vívnak majd várhatóan ádáz csatát. Utóbbi meccs győztese persze majd nem nyugodhat még meg, hiszen a másodosztály másodikjával vív osztályozót. Egyszóval nem leszünk híján az izgalmaknak „alul” sem.

Folytatás Április 11-én Szentesen.