Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Aki születésnapját is munkával ünnepli

Ő nem más, mint Lukácsy Bence (1997.04.21.) a PVSK olimpiai részvételre is esélyes ökölvívója, aki még születésnapján is dolgozik, jelenleg is napi két edzéssel készül a párizsi megmérettetésre.

"Most is edzem futások, erőfejlesztések szerepelnek a programban, természetesen minden biztonsági szabályt betartva. Emelek súlyokat, de például köveket is felhasználok, minden jó, ami erőkifejtésre késztet. Mindent megbeszélünk edzőmmel, Alvics Gyulával, aki nagy gondot fordít a lábmunkámra. Nagy buli természetese nem lesz a szülinapomon, de biztos sokan felköszöntenek majd."

"Igen, Bencének gondjai voltak a térdével, ezért nagyon fontos, hogy helyre tegyük ezt a problémát, és megfelelő lábgyakorlatokkal elősegítsük az optimális állapotot" - ezt már Alvics Gyula a PVSK Ökölvívóinak szakmai vezetője mondja. " Ezért speciális lábgyakorlatokat írtam elő számára, amit Bence becsületesen el is végez. Az olimpiai kvalifikációról semmi hír, hiszen még a félbeszakadt londonit is be kell fejezni. Annyi talán már biztos, hogy Bence részt vehet a párizsi selejtezőn.

Még annyit, Cservenka Robi sérülése rendbe jött, így vele teljes értékű munkát tudunk végezni. Bízom abban, hogy rövidesen a szakosztályunk minden tagja megfelelő körülmények között tud dolgozni, és minden visszatér a régi kerékvágásba" - fejezte be Alvics Gyula.

Nyilas László