Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

A fiúk mellett a lányok is dolgoznak a kényszerszünetben

Nem könnyű a helyzet, de mindenki reménykedik.  Majoros Iván a III. osztály Dél-nyugati csoportban szereplő U17-es együttesünk vezetőedzője, aki emellett Hegedűs Renátával együtt a lánycsapatunk edzője is, szintén bízik egy jobb helyzetben.

"Sajnos ezt a félévet nehéz értékelni" - kezdte beszámolóját, amikor felhívtam telefonon. "Végig csináltunk egy hosszú felkészülést ami szerintem jól sikerült. Sok edzőmeccset játszottunk erős ellenfelekkel, ezeken a mérkőzéseken fejlődhettünk, gyakorolhattunk, aztán amikor végre versenyezhettünk volna leállt a bajnokság.

Jelen helyzetben is próbálunk edzésfeladatokat megoldani. Tartom a kapcsolatot a csapattal, rendszeresen kapják tőlem a feladatokat a srácok, az edzésterveket, amit egyénileg el lehet, és le is kell kell végezni. Vannak labdás és kondicionáló feladatok is amiket otthon, egy kis leleményességgel végre lehet hajtani. Bizonyára nehéz lesz az újrakezdés, hiszen a mérkőzéseket nem lehet semmivel pótolni, majd sok játékot kell beiktatni, ha minden visszatér a rendes kerékvágásba. Remélem minél előbb visszatérhetünk a pályára, és elkezdhetjük a közös edzéseket.

A lányoknál hasonló a helyzet, sajnos a bajnokság még el sem kezdődött  amikor le kellett állni. Maradtak az online edzések. Hegedűs Renivel közösen csináljuk az edzésterveket, amiket otthon elvégezhetnek a lányok.Természetesen ezekről visszacsatolást is kérünk" - fejezte be Majosros Iván.

Nyilas László