Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Két gól, két félidőre elosztva

Ezúttal nem kellett messzire menni azért, hogy idegenben játsszon a Vasút, csak átballagtak a szomszédos Egyetemi pályára, ahol a jó játékerőt képviselő PEAC otthonában léptek pályára Túri Zsolt fiai.

Labdarúgó mérkőzés: PTE PEAC - PVSK 2-0 (1-0)
Férfi Labdarúgás Megye I. bajnokság, 21. forduló. Pécs, Egyetemi Sportközpont 100 néző
Vezette: Gellén, (Bódi, Tasi)

PVSK: Máthé- Laki, Cvenits, Szakály, Mufics -Lutz, (Somogyi, a 41. percben) Majoros, (Antalovics, a 49. percben) Szabó, (Arató, a 76. percben) Erdős- Kása, Rigó (Tóth, a 49. percben). Vezetőedző: Túri Zsolt

MLSZ elektronikus jegyzőkönyv. Klikk !!

A valamikori helyi rangadó kifejezésből jószerivel csak a helyi szócska maradt meg, bár a jelenlegi bajnokságban mindkét csapat a tabella élvonalában foglal helyet, úgyhogy akár rangot is adhatott a győztesnek ez a meccs. Az első félidőről talán azt is mondhatjuk, hogy, a Vasutasok többet birtokolták a labdát, és a PVSK-nak volt több gólhelyzete, de egy kapu előtti kavarodás után, potya ízű gólt szereztek a hazaiak, és mivel 45 perc után több találat már nem esett, ez volt a félidő  eredménye is.

A második félidő elején aztán gyors gólt kaptunk! A hazaiak a 49. percben lőtt góljukkal megadták a találkozó további alaphangját, és akkor még nem gondoltuk, hogy, ezzel el is döntötték a meccset!

Túri Zsolt vezetőedző, PVSK: ”Jól kezdtük a mérkőzést, az első félidőben mi irányítottuk ajátékot, de megint egy balszerencsés góllal az ellenfél szerzett vezetést. A második félidőben is a mi akaratunk érvényesült, annak ellenére, hogy többet kockáztattunk, ekkor az ellenfélnek több helyzete is volt, amelyből egyet kihasznált!"

A tudósítást Leikauf Tibor segítségével készítettem.

Nyilas László