Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

A PVSK versenyzői is indulnak a Pécs-Harkány futóversenyen

A PVSK nemcsak főrendezője a március elsejei eseménynek, de egyéniben és csapatban is indulnak versenyzőink. A tájékozódási futó és az atlétika szakosztálynál már megvannak a résztvevők.

Az előkészületekről a szakosztályvezetők beszéltek. - Néhányan atlétáink közül is indulnak a 25,5 km-es távon - kezdte Freier Balázs - Szabó Tünde (első kép) olimpikon, többszörös győztese e távnak is indul, valamint három csapatunk váltóban. Ezek közül az egyik családi összetételű lesz, hiszen a Fritz testvérek együtt indulnak, Tamás és Bálint valamint László. Minden indulótól tisztes helytállást várok, Tündénél a dobogó is összejöhet.

A tájékozódási futóinknál hétfő estig volt a határidő, hogy jelentkezzenek. - Öt csapat összejött, ebből három a PVSK-ból - ezt már Lipp József a tájfutók szakosztályvezetője mondja - köztük lesz Baumholczer Máté is (második kép), aki a csapattáv őrá eső részének teljesítése után tovább fut, és így egyéniben is versenyez majd, reméljük az élbolyban ér célba.

Mi, akik elsősorban  egyesületünk versenyzőinek szurkolunk, annyit tehetünk, hogy együtt szorítunk azért, hogy mindenki győzze le elsősorban önmagát, és teljesítve a távot, minél előrébb végezzen a népes mezőnyben.

Ne feledjék, vasárnap, március elsején 11:00-kor rajttól el a mezőny, aki elfelejtett nevezni, az még megteheti most is, vagy vasárnap 10:00 óráig a helyszínen, a Verseny utcai új Sportcsarnoknál.

Nyilas László