Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Dél-Zselic Kupát nyert U11-es labdarúgócsapatunk

Bajnokként tért haza U11-es csapatunk a Dél-Zselic teremtornáról!

Február 15-16-án rendezték a XVI. Dél-Zselic U11 Labdarúgó Teremtornát, ahol 14 csapat, 3 csoportban, játszott 22 perces körmérkőzéseket, a szigetvári sportcsarnokban. 

Szombaton két csoportban sorsolak, ahol PVSK két mérkőzésen diadalmaskodott, egyet viszont elveszített. 

PVSK - Siklós 6:1 

PVSK - Dvár A 2:6

PvVSK - Kecsa Szigetvár 9:1 

Ezzel a csoportban a 2. helyet szereztük meg és vasárnap a legjobb 8 között folytattuk ahol újra két négycsapatos csoportot alakítottak ki. A szombati nap 1. csoport első helyezett Halászi FociSuli, a 3. csoport első PMFC U10 és a 3. csoport harmadik Dombóvár B csapata került velünk szembe.

PVSK - Halaszi FS 2:1

PVSK - PMFC U10 1:1

PPVSK - Dvár B 6-1

Megnyertük a csoportot, így a döntőben azzal a Dvár A csapatával kerültünk össze, akitől kikaptunk a csoport mérkőzésen, és eddig száz százalékosak voltak a tornán. A döntőben visszavágtunk a csoportmérkőzésen elszenvedett vereségért, csapatként védekeztünk és támadtunk, kapusunk is remekül védett. Előbb egy szép akció végén megszereztük a vezetést, majd a vége felé Gulyás Zsombor egy pimasz esernyőzéssel beállította végeredményt, amiért a torna legjobb játékosává is választották.

PVSK - Dvár A 2:0

A XVI. Dél-Zselic U11 Labdarúgó Terem Torna BAJNOK csapat tagjai: Wittenberger Kornél kapus, Benkő Zalán, Pintér Bálint, Szinger Dávid, Ugróczky László, Végh Márk, Mecseki Bálint, Novák Zsombor, Csiszár Csanád, Gulyás Zsombor, Dóra Martin, Pfaff-Dukai Előd, edző: Tóth János