Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Úgy alakult, ahogy terveztük

Sokáig nagyon tapadtak ránk a vendégek, de a harmadik negyedben el tudtuk dönteni a meccset. Itt volt a fordulópont, ebben a játékrészben nagyon magabiztosak voltunk.

PVSK-Mecsek Füszért - Szeged 15-11 (2-2, 6-4, 3-1, 4-4)
Férfi Vízilabda OB I. alapszakasz, 12. forduló. Pécs, Abay Nemes Oszkár Sportuszoda

PVSK: Barát (k), Horváth Zs., Zerinváry, Csaba M., Csorba, Csacsovszky A. Chilkó, Turnai, Kiss K., Kolozsi, Rakonjac Z., Gál, Gasz, Józsa. Vezetőedző: Lukács Gergely.

1. negyed [ 02-02 (2-2)

2. negyed [ 08-06 (6-4)

MVSZ eredmény és statisztika >>

3. negyed [ 11-07 (3-1)

4. negyed [ 15-11 (4-4)

Góllövőink: Chilkó 5, Csaba M. 3, Gál 2, Csacsovszky A., Horváth Zs., Kolozsi, Gaszt.

Lukács Gergely, PVSK: - Számunkra ez egy nagyon fontos meccs volt, értékes pontokat szereztünk. Én úgy gondolom, hogy a Szeged nagyon jól felkészült ránk. A mérkőzés képe nagyrészt úgy alakult, ahogy mi azt elterveztük. Tudtuk, hogy nehéz lesz nyernünk. Sokáig nagyon tapadt ránk a Szeged, de a harmadik negyedben el tudtuk dönteni a találkozót. Itt volt a fordulópont, ebben a játékrészben nagyon magabiztosak voltunk. A következő fordulóban az UVSE ellen játszunk, az egy sordöntő párharc lesz számunkra, és eldöntheti a felsőházba kerülésünket.

Szabó Zoltán, Szeged: - Jó meccset játszottunk, úgy nyert a Pécs, hogy szétzúztuk a taktikájukat. Mindkét csapat nagyon tud akarni, küzdeni. Mi a harmadik negyedben szétcsúsztunk, de sok tapasztalatot szereztünk a számunkra kiemelt, Tatabánya elleni találkozóhoz.