Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Nehéz lesz, de megpróbáljuk

A DEAC hazai pályán bivalyerős, Antóni Csanád szerint két kulcsemberük kikapcsolása lehet a siker kulcsa. A 19. forduló záró mérkőzése kedden este 18 órakor kezdődik.  

 A Körmend elleni győzelmünk után újabb idegenbeli bajnoki vár ránk, kedden este ugyanis a DEAC vendégei leszünk. A vasi bravúrunkat követően talán sokan azt gondolhatják, hogy a Debrecen ellen egy fokkal könnyebb dolgunk lehet, azonban azt azért látni kell, hogy a DEAC ebben a szezonban, főleg saját pályáján nagyon jó formát mutat. Épp erre hívta fel a figyelmünket játékosunk, Antóni Csanád is.

- Szerintem nyugodtan mondjuk ki, a DEAC hazai pályán bizony bivalyerős – jelentette ki Csaszi. - Két legfontosabb játékosa Moody és Tóth Ádám, mind a ketten egészen Pazar szezont futnak. Tóth Ádám talán pályafutása legjobb évében van. Amikor elemeztük a DEAC játékát, a videózás során külön figyelmet is szenteltünk kettejüknek. Ha őket sikerülne kikapcsolni, akkor az nagyban növelné a győzelmi esélyeinket. Azonban nem csak rájuk érdemes figyelni, hiszen például Manigat és Harrison is nagyon hasznos tagja a debreceni csapatnak, de Bognár és Polyák személyében a magyar játékosaik is képesek extrát nyújtani.

Az biztos, hogy a valóban Pazar formában lévő Tóth ellen nagyon jól jöhet majd, hogy hosszú idő után ismét pályára léphet nálunk C. J. Aiken. Igaz, hogy kicsit lassabban sikerült a visszatérés számára, azonban Antóni Csanád szerint nagyon nagy erősítés lehet az ő újbóli szereplése.

- Nyilván nagyon örülünk, hogy C. J. ismét velünk van. Igaz, hogy eleinte kicsit rozsdás volt a mozgása, de mostanra edzéseken már ugyanazt az Aikent láttuk, mint aki a szezon elején keserítette az ellenfelek életét. Nyilván a meccsritmust meg kell majd szoknia, de így is nagyon jól fog jönni a palánkok alatt – árulta el játékosunk, majd saját szerepére is kitért. - Hazudnék, ha azt mondanám, hogy elégedett vagyok a saját teljesítményemmel. Sajnos nem úgy ment a játék mostanában, ahogy elterveztem, érthető módon így kevesebb játékperc is jutott az utóbbi meccseken nekem. Volt egy komolyabb izomhúzódásom is a combomban, jó két hétig nem tudtam rendesen dolgozni. Most már azonban a lábam tökéletes, így azon vagyok, hogy amennyi lehetőséget kapok, azzal tudjam segíteni a csapatot, és bizonyítsam, hogy lehet rám számítani!

Zárásként Antóni arról is ejtett pár szót, mit vár a keddi, DEAC elleni meccstől.

- Nem is kérdés, hogy borzalmasan nehéz meccs vár ránk – árulta el. - Azt gondolom, hogy most nyerni Debrecenben legalább akkora bravúr lenne, mint volt a Körmend elleni sikerünk. Nem lesz tehát könnyű behúzni ezt a meccset, de meg fogjuk próbálni, azt megígérhetem!

---

Program:

2020.02.11. 15:00 | DEAC - Pécsi VSK-VEOLIA, U20
Férfi kosárlabda NB I. U20, 19. forduló. Debrecen, Oláh Gábor utcai Sportcsarnok

2020.02.11. 18:00 | DEAC - Pécsi VSK-VEOLIA
Férfi kosárlabda NB I. alapszakasz, 19. forduló. Debrecen, Oláh Gábor utcai Sportcsarnok

ÉLŐ: www.pvsk-panthers.hu
Eredmények, statisztikák, illetve képek és videók helyszínről...