Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

A játékos edző eldöntötte

A múlt heti, szászvári 2-0-ás vereség után, vasárnap a jó játékerőt képviselő, és a bajnoki tabellán második helyen álló Siklóst fogadták Túri Zsolt fiai.

Labdarúgó mérkőzés: PVSK - Siklós FC 1-4 (0-1)
Férfi Labdarúgás Megye I. bajnokság, 20. forduló. Pécs, PVSK Sporttelep150 néző
Vezette:  Nyakas, (Dávid,  Egri)

PVSK: Máthé- Laki, Cvenits, Szakály, Mufics,-Lutz, (Somogyi a 85. percben Kőnig, (Lajtai a 76. percben) Szabó, (Tóth a 66. percben) Erdős, (Majoros a 74.percben)- Kása, Rigó, (a 82. percben). Vezetőedző: Túri Zsolt

Siklós: Molnár-Árvai, Kósa, Teszárik, Sztojka-Peitz, Schmidt, Horváth, Fürdős-Pásztor, Szívós, Játékos-edző: Sztipánovics Barnabás

Pécsi góllövő: Szabó D. az 51. percben

Az első félidő végére jártunk, már mindenki elkönyvelte, hogy gólok nélkül vonulnak pihenőre a csapatok, amikor mintegy 18 m-ről hatalmas gólt lőttek a vendégek, és ezzel a félidőben 1-0-ra vezettek.

Nagyon jól kezdtük a második félidőt! Szabadrúgásból Szabó Dávid egyenlített az 51. percben. Kiegyenlített volt a játék, itt is ott is akadtak helyzetek. A 66. percben cseréltünk, a gólszerző Szabó D. helyére Tóth jött be, még 3 perc sem telt el, amikor a vendégek megszerezték a vezetést 2-1. A 74. percben beállt a Siklós játékos-edzője, Sztipánovics Barnabás, és rögtön fejelt egy gólt, amely megpecsételte  a hazaiak sorsát. A 79. percben lőtt negyedik vendéggól, már csak hab volt a tortán! PVSK - Siklós 1-4. Ezzel a hazai vereséggel a PVSK maradt a 7. helyen a tabellán!

Túri Zsolt vezetőedző, PVSK: ”Hatvan percig kimondottan jól játszottunk, helyzeteket is kialakítottunk az egyik bajnokesélyes ellen. Az elszomorító, hogy 2-1 után szétesett a játékunk, és ezután lélekben feladtuk, ezért lett nagyobb arányú az ellenfél győzelme.”

A tudósítást Leikauf Tibor és Zsótér Tamás segítségével készítettem.

Nyilas László

Képgaléria a mérkőzésről. Klikk !!