Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Fontos párharc jön a Komjádi-kupában

A PSN Zrt.-PVSK-Mecsek Füszért együttese bravúros játékot követően veretlenül jutott tovább a vízilabda utánpótlás legrangosabb hazai kupasorozatának, a Komjádi-kupának csoportköréből, szombaton és vasárnap pedig az AVUS Szombathely gárdájával csap majd össze a négy közé jutásért.

 

Január 25-én, szombaton 19:00-kor a pécsi Abay Nemes Oszkár Sportuszodában játsszuk a negyeddöntő első mérkőzését, majd másnap, január 26-án, 14:00-kor már Szombathelyen ugranak medencébe a játékosok, hogy eldöntsék, melyik csapatnak van helye a négyes döntőben.

A tavalyi Universiadén bronzérmes válogatott pécsi tagja, Zerinváry Lóránd idén utoljára játszhat a Komjádi-kupában, így a csapat rutinos tagjaként várhatja a folytatást:

"Nagyon várjuk már az AVUS elleni meccset, nehéz csoportból jutottunk tovább, ami önbizalmat adhat a továbbiakra. A hétvégén már a final four a tét, ez nyilván már ott lebeg a szemünk előtt, nagyon szeretnénk nyerni. Kiélezett mérkőzésekre számítok, ahhoz képest, hogy nem sokat játszunk vagy edzünk együtt ebben az összeállításban, nagyon jól tudunk csapatként működni. Mindenki nagyon motivált, szeretünk együtt játszani, úgy érzem, hogy ha mindent beleadunk, akkor sokra lehetünk képesek. Természetesen fontos lenne, hogy sokan szurkoljanak nekünk a lelátóról is, mindig nagy erőt ad a hazai közönség, szeretjük, ha telt ház előtt játszhatunk. A hétvégén is hajrá, Pécs!"

A szombati találkozót ezúttal is ingyen tekinthetik meg a szurkolók, várunk mindenkit sok szeretettel!