Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Vereség az alapszakasz utolsó idegenbeli mérkőzésén

A Férfi Vízilabda OBI. Bajnokság 25. fordulójában vereséget szenvedett a PVSK Mecsek Füszért csapata és az alapszakasz utolsó fordulója előtt a tabella utolsó helyére esett vissza.

Vasas - PVSK Mecsek Füszért 14-7 (5-1, 2-3, 3-1, 4-2)
E-On Férfi Vízilabda OB I. bajnokság 25. forduló. Budapest, Komjádi Sportuszoda

PVSK Mecsek Füszért: Kósik Soma (Sólyomvári Márton), Horváth Zsombor, Polovic Krisztián, Danilo Cabrilo, Szedmák Dávid, Csacsovszky Alex, Francsics Dániel, Opacau Toni, Lajkó Márton Mihály, Müller Máté, Krizsán András, Csaba Márton, De Blasio Domenico. Edző: Lukács Gergely, Kemény Kristóf

A 26. záró fordulóban a Szentes otthon fogadja az UVSE csapatát, és ha győzelemmel zárja a mérkőzést a rájátszás első körében a PVSK Mecsek Füszért ellen játszik. Ha döntetlen lesz, vagy nyer a budapesti együttes, a PVSK ellenfele az UVSE lesz. Jövő szombaton az Egerrel mérkőzik a PVSK az alapszakasz zárásaként.

A mérkőzés eredményének alakulása. Klikk !!

Lukács Gergely vezetőedző: - Alapozó hétről érkezve, 2 eltiltott, 2 sérült játékossal és a hiányzó Crivella nélkül vérmes reményeink nem lehettek a Komjádi uszodában. A mérkőzés elején kipontozódás miatt Polovic Krisztiánt is elveszítettük. Nagyon rosszul kezdtünk, elengedtük a Vasast 5-1-re. A 2. és a 3. negyedben nem lehettem elégedetlen a fiúkkal, egyenrangú ellenfelei voltunk az angyalföldieknek. A 4. negyedben tovább nehezítette a helyzetünket, hogy Krizsán és Horváth is kipontozódott, álló bekkjeink nélkül pedig szétesett a védelmünk, ez okozta a nagy különbségű vereséget.

Voltak pozitív oldalai is a mérkőzésnek, az eddig kevéssé hatékony emberelőnyös támadásainkat jól használtuk ki, 3 ifi korú játékos is sokat játszott, közülük Opacak Toni megszerezte első OB1-es gólját.