Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Megkezdte a felkészülést labdarúgó csapatunk

Megtartotta idei első edzését a tavaszi szezonra készülő Megye I - es labdarúgó csapatunk. A villanyfénynél zajlott foglalkozásra csípős, télies időben került sor.

Január 9-én, este fél hatkor volt a találkozó a Verseny utcai pályán, majd a jó meleg öltözőben megtartott edzői eligazítás után bemelegítéssel, és játékkal folytatódott az első, amolyan ráhangoló edzés. Kell is kapkodni a lábakat, hiszen a csapat a BM Labdarúgó Szövetség Műfüves Nagypályás tornáján vesz részt, és szerda-szombat ritmusban edzőmeccseket is játszik.
Kósa Sándor (második és harmadik képünkvezetőedzőtől több kérdésre vártam választ, például arra, mik voltak az első benyomások, valamint jönnek-e új fiúk, mikor lesz teljes a keret, milyen erősségű edzőmeccsek várnak a csapatra?

Az első kérdésedre a válaszom, hogy jók az impulzusok, húsz játékos vett részt a foglalkozáson, csak ketten hiányoztak elfoglaltság miatt. Az elképzelhető, hogy távoznak és jönnek is, a teljes keret február közepéig, az átigazolási időszak végéig alakul ki.

A Műfüves Nagypályás tornán elsősorban fiatal játékosok szerepelnek majd, de a keretek kialakítása az első csapat edzőmeccseitől is függhet. Az edzés előtti megbeszélésen elmondtam, olyan csapatot akarunk kialakítani, amely néhány helyet előre tud lépni a tabellán, és az őszinél mindekképpen jobban szerepel majd.
Addig is dolgozunk, és játsszuk az edzőmeccseket, erős ellenfelek ellen is.
Remélem mindenki egészséges lesz, a többit majd meglátjuk. Január 18-án a Műfüves bajnokságban az Ócsárd ellen kezdünk, illetve e hónap 25-én a PEAC ellen játszunk felkészülési mérkőzést - fejezte be Kósa Sándor.

Nyilas László