Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

U13: Kettős siker Lendván

Lendván, nemzetközi labdarúgó teremtornán vettünk részt. Az aranyérem mellett az ezüstöt is a PVSK csapata hozta el, minden téren felülmúltuk ellenfeleiket.

Szlovéniában, labdarúgó utánpótlás teremtornán vettünk részt. Négy magyar és öt szlovén csapat indult az U13-as korosztályban. A három csoportgyőztes, körmérkőzéssel döntötte el a dobogós helyezéseket. A PVSK „A” az első, a PVSK „B” csapata a második helyet szerezte meg, így a nap végén kettős sikernek örülhettünk. A harmadik helyen a Gancani NK végzett. A torna legjobb kapusa: Holenka Márton, a legjobb játékosa: Bozó Márk, illetve a gólkirály: Fodor Levente lett. Mind a három játékos a győztes PVSK „A” csapatának tagjai voltak.

A fiúk szenzációsan játszottak, a csoportkörben minden mérkőzésüket megnyerték, kapott gól nélkül hozták le a meccseket. A dobogós helyezésekért lejátszott összecsapások már egy kicsit erősebbre sikerültek, főleg amikor a PVSK „A” és „B” egymás ellen mérkőzött az elsőségért. A szlovén csapatnak esélyt sem hagytunk az első két hely valamelyikének megszerzésére. A fiúk mind erőnlétben, mind technikailag felülmúlták ellenfeleiket. Parádés játékkal, szenzációs gólokkal kápráztatták el a szurkolókat. Ezen a tornán minden bezsebeltünk! Kimondhatatlanul büszke vagyok rájuk – számolt be a sikerekről Pintér Tibor a PVSK U13-as csapatainak edzője.