Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Szentlőrincen fejezi be a PVSK az őszi szezont

A hét végi, Lovászhetény elleni nagy gólkülönbségű győzelem, lendületet adhat az utolsó őszi fordulóban a Szentlőrinc otthonában pályára lépő  labdarúgó csapatunknak.

A helyzet az, hogy az eredmények szerencsés alakulása esetén, ha nyerünk, akár az ötödik helyet is elcsíphetjük, de egy vereség esetén kilencedikek is lehetünk. De vajon mit gondol  erről  Kósa Sándor vezetőedző (harmadik képünk), akitől azt is megkérdeztem, lehetnek-e lényeges változások a győztes csapathoz képest:

Lehetnek változások, hiszen Kiss Dominik (második képünk) büntetése lejárt, így ő rendelkezésre áll majd, de sajnos, vannak apró sérülések, betegségek is. Mindenesetre nagyon jó hatással volt ránk a hétvégi nagy győzelem, de a Szentlőrinc mindig veszélyes ellenfél, és sosem lehet tudni, kik játszanak vissza az NB III-as együttesükből. Mindenesetre mi nagyon komolyan készültünk, és nyerni akarunk! Abban bízom, hogy a fiúk is átérzik a meccs jelentőséget, hiszen van mit javítanunk az őszi teljesítményünkön, nem beszélve arról, hogy előrébb is végezhetünk a tabellán - tájékoztatott Kósa Sándor

A Szentlőrin SE II. - Pécsi VSK­ mérkőzés szombaton 13 00 órakor kezdődik a Szentlőrincen. A találkozót Nagy Zsolt vezeti.

Nyilas László