Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

A védekezés lesz a kulcs

Idegenbeli mérkőzéssel folytatódik a PVSK-Veolia számára a bajnokság, Csirke Ferenc együttese szombaton 19 órától a ZTE vendége lesz.

Az önbizalmunkkal biztosan nem lesz gond, azonban a frissesség már egy egészen más tészta. Merthogy az utóbbi hetekben párosával játsszuk a keményebbnél keményebb tétmeccseket. Így tehát amikor Zalaegerszeg felé vesszük az irányt szombaton, nagy kérdés, hogy mire is számíthatunk.

- Az biztos, hogy a ZTE nyáron kiválóan igazolt, azonban két légiósa közelmúltbeli autóbalesete alaposan meghatározta szombati ellenfelünket – árulta el Szentendrei Áron, együttesünk edzője. - Ettől függetlenül Egerszegen igazi oroszlánbarlang vár majd ránk, ott semelyik csapat sem léphet úgy pályára, hogy előre elkönyveli a győzelmet. Ami viszont nagyon fontos, hogy mi most is, mint minden egyes meccsünkön, nyerni akarunk!

Szentendrei azt is elárulta, ehhez mire lesz szükség.

- Az nem is kérdés, hogy az utóbbi időben mutatott hazai formánkat jó lenne átmenteni szombatra is – mondta. - Ezúttal azt hiszem, talán a védekezésen fog múlni a legtöbb. A Leiden elleni védekezésünket szeretnénk megismételni, ha ez összejön, szerintem jó esélyünk lehet arra, hogy hatodik bajnokinkat is megnyerjük.

Kíváncsiak voltunk arra, hogy az eddigi öt győzelem a bajnokságban milyen érzéseket vált ki a csapatból, egyáltalán beszédtéma-e az öltözőben a veretlenség?

- Szerencsére nem szállt el a csapat az eddigiektől – jelentette ki edzőnk. - Itt igazából a Falco mesterét, Gasper Okornt tudom idézni. Ő mondta nemrég, hogy nagyon szép dolog a veretlen mérleg, és örülünk is neki. De ha hagynánk, hogy ettől elrugaszkodjunk a földtől, az lenne a legnagyobb hibánk. Mi nem akarunk ebbe a hibába esni!

Program:

2019.11.09. 16:15 | ZTE KK - Pécsi VSK-VEOLIA, U20
Férfi kosárlabda NB I. U20, 7. forduló. Zalaegerszeg, Sport- és Rendezvénycsarnok

2019.11.09.  19:00 | ZTE KK - Pécsi VSK-VEOLIA
Férfi kosárlabda NB I. alapszakasz, 7. forduló. Zalaegerszeg, Sport- és Rendezvénycsarnok

ÉLŐ: www.pvsk-panthers.hu
Eredmény, statisztika, illetve képek és videók a helyszínről...