Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Szombaton végre gólokat kellene lőni

Mit lehet írni a Bodán döntetlennel végződött meccs után, ahol kidolgoztuk a helyzeteket, de ki is hagytuk azokat, ahol ki is kaphattunk volna, de szerencsénk is volt, ahol akartunk, küzdöttünk is, de nem jött össze semmi.

 Azt biztosan leírhatjuk, hogy reménykedünk. De vajon mit gondol erről  Kósa Sándor, a PVSK labdarúgóinak  vezetőedzője (második képünk), akitől azt is megkérdeztem, mi kell ahhoz, hogy végre nyerjünk szombaton a Lovászhetény ellen:

Ha a vicc szintjén akarnék válaszolni, azt mondanám, csak annyi, hogy eggyel több gólt kell rúgni, mint az ellenfelünk. De a helyzet ennél azért sokkal komolyabb! Meg vannak a gólszerzési lehetőségeink0, a Boda ellen is meg voltak, de képtelenek vagyunk berúgni azokat. Ha ezen változtatni tudunk, akkor nyerünk szombaton! Rácz már edzett, de erőnlétileg még van lemaradása, teljes intenzitással 20-25 percekre képes, visszatér Ndjodo (első képünkön, baloldalt), de Kiss Dominik még nem játszhat. Vannak betegek, apró sérülésekkel bajlódó játékosok, de remélem, szombatra rendbe jönnek. Ha a legutóbbi meccsen tanúsított jó küzdőszellem, jobb helyzetkihasználással párosul, akkor nem marad el a siker szombaton a Lovászhetény ellen - fejezte be tájékoztatóját Kósa Sándor

A Pécsi VSK­- Lovászhetény mérkőzés 13 30 órakor kezdődik az Egyetemi pályán. A találkozót Kreskai Tamás vezeti.

Nyilas László