Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Ünnepi meccsnézés Pozsonyban

Október 23-án, a Pécsi VSK-VEOLIA Pozsonyban kezdi meg szereplését a nemzetközi porondon. A helyszínen, az Eurovia Arénában is lehet Pongóéknak szurkolni!

Már csak pár nap, és következik első nemzetközi kupameccsünk az Inter Bratislava ellen, idegenben. Aminek Csirke Ferenc örült a sorsoláskor, annak szurkolóink is örülhetnek, nevezetesen, hogy nem kell messzire utazni. Ráadásul szerdán, október 23-án nemzeti ünnep lesz, így ha valaki azon gondolkozik, hogy a helyszínen szorítson csapatunknak, annak egy okkal több, hogy megtegye ezt. 

A jegyárak miatt sem kell a kamrában lapuló befőttesüvegben összespórolt pénzhez nyúlni, hiszen 5 euróért (kb. 1.600- forint) cserébe lehet a vendégszektorba szóló belépőhöz jutni. Mindezt ráadásul elővételben, de akár a helyszínen is meg lehet tenni, hiszen a nemzetközi szövetség szabályai szerint az Inter Bratislava–PVSK-Veolia mérkőzés szervezőinek helyeket kell biztosítaniuk az estlegesen érkező vendégszurkolóknak. Aki kedvet kapott egy szerdai, pozsonyi kiruccanáshoz, annak mutatjuk hol talál információkat az FIBA Európa Kupa mérkőzésről.

Online jegyvásárlás a mérkőzésre >>

A mérkőzés helyszíne, az Eurovia Aréna a Google térképen >>

Az Inter Bratislava honlapja >>

---

Program:

2019.10.23. 18:00 | Inter Bratislava - Pécsi VSK-VEOLIA
Férfi kosárlabda FIBA Europe Cup "A" csoport, 1. forduló. Pozsony, Eurovia Aréna