Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Reméljük nem fürdünk be Harkányban

Az múlt szombaton a Szederkény ellen hazai páyán döntetlent játszó  PVSK, vasárnap Harkányban próbálja meg begyűjteni a bajnoki pontokat.

Olyan egy pontot szerzett csapatunk, egy olyan mérkőzésen, amelyen a borotvaélen táncoló eredmény akár a 93. percben is változhatott volna.A jogos kérdés az, hogy ez utóbbi döntetlen megsokszorozza-e csapatunk erejét, vagy éppen ellenkezőleg, a győzelmi kényszer bénítólag hat ?

A Harkány a 14 csapatos Megye I-ben a 13. helyen áll, összesen egy győzelme, és két döntetlenje van. A PVSK a 12 ponttal a 6. helyen tanyázik, legutobb a 4. fordulóban nyert, a Villányt verte 1-0-ra. Azóta két vereség és két döntetlenje van.Tekintettel arra, hogy a PVSK ellen minden csapat,  már a meccs preztízse miatti  is, megduplázza erejét, elszántságát, ez sem lesz könnyű meccs.

Ha azt veszem, hogy a Vasút több mint egy hónapja nem nyert, akkor az elfogadható eredmény csak a győzelem lehet. Sok múlik azon, hogy az utóbbi időben kidolgozott rengeteg helyzetből, hányat tudunk gólra, gólokra váltani.
Persze, ehhez a lekes hazai csapatnak, és a mindig tettrekész szurkolóiknak is lesz néhány szavuk.
A  Harkány – Pécsi VSK  mérkőzés vasárnap, 14 30 órakor lesz Harkányban.

​Nyilas László