Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Küzdelmes zártkapus mérkőzés

A címben szereplő kitétel persze csak részben igaz, hiszen sokan voltak kíváncsiak a találkozóra. Sok volt a gyerek a nézőtéren, de szép számmal érkeztek Szederkényből is szurkolók, viszont gól nem született a mérkőzésen.

Labdarúgó mérkőzés: Pécsi VSK – Szederkényi SE 0 - 0
Férfi Labdarúgás, Megyei bajnoki mérkőzés, 8. forduló: Egyetemi labdarúgó pálya: 250 néző
Játékvezetők: Georgiou (Lóga, Karcagi)

Pécsi VSK: Bárány Barót – Kiss (Várda), Vida, Kaufmann (Lőrincz), Domonkos, – Sziládi (Csirke), Tiffán (Sztanics), Lehota, Juhász – Csőke (Rogács), Ndjodo  Vezetőedző: Kósa Sándor

1.félidő:

Az első percben a vendégek fejessel indítotak, ami szerencsére elkerülte kapunkat, főleg mezőnyjáték folyt a pályán, bár nagy volt az iram, az első negyedórában a vendégek irányítottak, ezt egy veszélyes 20-m-es szabadrúgásuk is jelzete.
Ezután átvettük a játék irányítását. A 18.percben Ndjodo iramodott meg a bal oldalon 20-es futás után, 20-m-ről kapura bombázott, de a vendégek kapusa bravúrosan védett.
A 22. percben Kiss nagy lövését védte ismét baravrral a kapus. Vendégszöglet után a hosszú oldali kapufára pattant a labda. Ez is helyzet volt!
A 24.percben Kaufmann került helyzetbe, de 18-ról fölé lőtt.

II. félidő:

Ebben a játékrészben is vendégszabadrúgás volt az első veszélyes helyzet, de a 18. percben Ndjodo cselsorozat után gólt lőhetett volna, sajnos, magasan fölé lőtt.
Ebben a játékrészben, főleg az utolső negyed órában, felpörögtek az események. Itt is ott is voltak meccslabdák, de vagy a kapusok védtek bravúrosan, vagy a lövések voltak pontatlanok. A küzdelembe be-be csúszott néhány szabálytalanság, ezt a második félidőben kiosztott hat sárga lap is jelzi. (Az első félidőre csak egy jutott.) Összességében a Szederkény valamivel veszélyessebben játszott, talán több helyzete is volt.

Gól viszont nem született a küzdelmes meccsen, de a hárompontos rendszerben nem sokat ér a döntetlen. A Pécsi VSK egyébként emberemlékezet óta nem játszott O-O -ás döntetlen. A jövő héten Harkányba sem lesz könnyű!

Kósa Sándor vezetőedző, Pécsi VSK Egy nagyon küzdelmes meccset játszottunk egy jól szervezett csapat ellen. Mivel mindkét oldalon voltak helyzetek, ezért a döntetlent igazságos eredménynek tartom. 

Nyilas LászlóKapcsolódó képgaléria