Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

A PVSK Öregfiúk labdarúgó csapata megkezdte bajnoki szereplését

A Dél-dunántúli Régió 58 év feletti kispályás labdarúgó Ob PEAC pályán rendezett évadnyitó fordulóján, a PVSK labdarúgó csapata a harmadik helyen végzett.

A hat csapat részvételével bonyolított eseménnyel kapcsolatban, a PVSK csapatvezetőjét, Szárazi Kázmért (első képünkön) hívtam fel telefonon:

- Ez volt az első fordulója a 2019/20-as bajnoki szezonnak. Az egyik hármas csoportot a tavalyi győztes PVSK, a PMSC, a Szekszárd, a másikat házigazda PEAC, Komló és a Bóly csapatai alkották.

A helyosztok után kialakult sorrend alapján a döntőben a PMSC 7-1-re nyert a Bóly ellen, a PVSK a harmadik helyért játszott és 1-0-ra verte a Komlót, a Szekszárd - PEAC meccs 5-1-re végződött, így a végső sorrend a következő:
Első helyen végzett a PMSC, második a Bóly, a harmadik a PVSK, negyedik a Komló, ötödik a Szekszárd, hatodik a PEAC lett.
Úgy látom, hogy a PMSC nagyon megerősödött erre a szezonra, hiszen három fiatalabb játékos is érkezett hozzájuk, gondolom, a régebbiek közül Dr. Papp, az örökifjú Pál Gyula, és Hosszú neve most is ismerősen csenghet sok szurkolónak.
Az eredményen kívül a testmozgás, és az ezt követő baráti összejövetel is fontos volt számunkra.
Még annyit, hogy legközelebb október 18-án lesz forduló, Bólyban.

Itt szeretném megemlíteni, hogy csapatunk tagjai is részt vettek a PVSK 100 éves jubileumi ünnepségen, és a továbbiakban mi, szeniorok is mindent megteszünk azért, hogy öregbítsük az egyesület hírnevét. Köszönet a kitűnő szervezésért!fejezte be beszámolóját Szárazi Kázmér.

Nyilas László