Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Visszavágtunk a Szegednek

A múlt heti - alapszakasz 26. fordulójában - egy triplán múló vereség után ma magabiztos játékkal nyert a PVSK-PANNONPOWER Szegeden!

Naturtex-SZTE - Pécsi VSK-PANNONPOWER 80-96 (25-23, 22-17, 16-29, 17-27)
Férfi kosárlabda NBI. középszakasz, 2. forduló. Szeged, Városi Sportcsarnok.
V.: Papp, Minár, Rácz.

Naturtex-SZTE-Szedeák: Jereminov 12/12, Molnár A. 7/3, Kiss Zs. 15/15, Ciric 13/3, Balaban 27. Csere: Kuntic 4, Stefanovic 2, Demeter -, Vezetőedző: Nikola Lazic  

Pécsi VSK-PANNONPOWER: Nelson 23, Pahlmblad 24/12, Bíró 7/3, Budimir 27/9, Horti 4. Csere: Halász -, Harazin 10, Stojanovic 1. Vezetőedző: Csirke Ferenc. Másodedző: Czigler László.

Nikola Lazic: - A második félidőben mintha nem is játszottunk volna. Sok könnyű kosarat kaptunk, dekoncentráltak voltunk. A Pécs jó ritmusban támadott, jól védekezett, míg mi türelmetlenek voltunk támadásban, sok rossz döntést hoztunk, sok labdát eladtunk. Megérdemelten nyert a Pécs, gratulálok nekik! Nem szabad letörnünk egy vereség miatt, megyünk tovább, megpróbálunk minél több meccset megnyerni és meglátjuk, meddig juthatunk vele. 

Csirke Ferenc: - Gratulálok a srácoknak! Egész héten készültünk arra, hogy egész pályán támadjuk a szegedi irányítókat, hogy ne tudják úgy szervezni a játékot, mint 10 napja, és sikerült megvalósítanunk a meccsen is, amit elterveztünk. Támadásban az első félidőben nem ment a labda, ezt ki tudtuk javítani a második félidőre és Pahlmblad is jól egy-egyezett Balabanon, ami nagyon fontos volt a győzelem szempontjából. Örülök, hogy idegenben tudtunk nyerni, ezzel talán visszahoztuk a Körmend elleni vereséget, de továbbra is nehéz feladatok várnak ránk. Vasárnap egy hatodik helyért küzdő Falcoval kell felvennünk a versenyt, remélem, hogy ellenük is így tudunk majd védekezni!

Forrás és részletes beszámoló: www.pvsk-panthers.hu