Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Labdarúgó Utánpótlás Bajnokság - 2. forduló

Az NB I-es, az NB II-es, illetve az NB III-as bajnokságokban szereplő csapataink eredményei.

U17-es mérkőzés: PVSK - Komlói Bányász SK 2-1 (2-1)
Férfi Labdarúgás NB III. D-Ny. U17-es bajnokság 2. forduló. Pécs, PVSK Sporttelep
MLSZ elektronikus jegyzőkönyv >>
Tabella: 3. hely (4 pont)

Edző, Majoros Iván: - Irányítottuk a mérkőzést az első félidőben, mégis mi kerültünk hátrányba. Nagyon örülök, hogy nem lógattuk a fejünket és 10 perc alatt megfordítottuk a mérkőzést. A második félidő kicsit kiegyenlítettebb játékot hozott, helyzetek mindkét oldalon adódtak, de egyik csapat sem talált a kapuba. Így maradt az eredmény. Gratulálok a csapatnak!! A mai játék nagyon biztató volt. Jó úton haladunk. Góllövőnk: Kutas, Hortváth K.

U19-es mérkőzés: PVSK - Komlói Bányász SK 1-4 (0-3)
Férfi Labdarúgás NB III. D-Ny. U19-es bajnokság 2. forduló. Pécs, PVSK Sporttelep
MLSZ elektronikus jegyzőkönyv >>
Tabella: 10. hely (0 pont)

Edző, Andreidesz József: - Az első félidőben három gólos előnyhöz segítettük az ellenfelünket, három hibánkból, három gólt kaptunk. A szünet után mindent egy lapra feltéve rohamoztunk, de csak egy szépítő gólt tudtunk rúgni. Sok hibával játszottunk, büntetőt is hibáztunk, amiből az ellentámadás során gólt kaptunk. Sajnos ez el is döntötte a mérkőzést. Hiába fáradt el a Komló a második félidő közepén és mi kerültünk fizikális főlénybe, ezt sajnos nem tudtuk gólokra váltani. Góllövőnk: Anton.

---

U15-ös mérkőzés: Kaposfüred FC - PVSK 0-21 (0-13)
Férfi Labdarúgás NB II. D-Ny. U15-ös bajnokság 2. forduló. Kaposfüred
MLSZ elektronikus jegyzőkönyv >>
Tabella: 1. hely (6 pont)

Edző, Schneider Gábor: - Játékosaim jó kártyásként, 21-re már nem kértek lapot! Góllövőnk: Tavali 5, Csőkör 5, Budavári 4, Mitrovik 3, Fenyősi, Szendelbacher, Cserneczky, Balázs F.

U14-es mérkőzés: Kaposfüred FC - PVSK 0-9 (0-5)
Férfi Labdarúgás NB II. D-Ny. U14-es bajnokság 2. forduló. Kaposfüred
MLSZ elektronikus jegyzőkönyv >>
Tabella: 2. hely (6 pont)

Edző, Kósa Sándor: - Minden téren jobbak voltunk ellenfelünknél, ilyen nagy arányban is teljesen megérdemelt a győzelmünk. Góllövőnk: Leksz 3, Gáspár, Kárpáti, Pápai, Almási, Zsidai, Bencze.

---

U13-ös mérkőzés: PVSK - Paksi FC 1-6 (1-2)
Férfi Labdarúgás NB I. D-Ny. U13-as bajnokság 1. forduló. Pécs, PVSK Sporttelep
MLSZ elektronikus jegyzőkönyv >>
Tabella: 8. hely (0 pont)

Edző, Pintér Tibor: - Jól kezdtük a mérkőzést és a vezetést is gyorsan megszereztük. Az első negyed órában alig tudott a Paks a térfeléről kijönni. A folytatásban a vendégeknek sikerült a semmiből felállniuk és egy szerintünk szabálytalan góllal kiegyenlítettek, majd a vezetést is megszerezték. A második játékrészben rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, de sajnos sokszor a szerencse sem állt mellénk. Nem sikerült az egyenlítés, sőt sorozatban három büntetőt kaptunk, amit a paksiak értékesítettek is. Sajnos innen már nem tudtunk felállni, a gyerekek féltek a játékvezető indokolatlan szigorától, ezért a védelmünk felpuhult. Én úgy gondolom ez az eredmény túlzó, nem volt ekkora különbség a két csapat között. Góllövőnk: Horváth L.

U12-es mérkőzés: PVSK - Paksi FC 0-4 (0-2)
Férfi Labdarúgás NB I. D-Ny. U12-es bajnokság 1. forduló. Pécs, PVSK Sporttelep
MLSZ elektronikus jegyzőkönyv >>
Tabella: 10. hely (0 pont)

Edző, Bánhegyi Zsolt: - Az NB I-es bajnokságban ez volt az első mérkőzése ennek a csapatnak. Nagyon szerényen és nagyon visszafogottan, kicsit talán félve kezdtük a mérkőzést. Sajnos az látszott, hogy előrébb tartanak a paksiak csapatjátékban és dinamikában, sokkal gyorsabban játszottak végig a mérkőzésen. Nekünk ez a félév egy tanulási szakasz lesz, meg kell szoknunk a pálya méretét és az első osztály színvonalát is. Sok pihenőnk nincs, szerdán a Siófokhoz utazunk.

---
Képek és képgaléria: U19.
Videó: U19 - a második félidőben büntetőt hibáztunk.Kapcsolódó képgaléria