Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Kosárlabdázók, a Nap Hősei

Július legjobbjai között szerepel a PVSK Nemzeti Kosárlabda Akadémia ifjú kosárlabdázója a Digi Sport utánpótláskorú sportolókat bemutató Nap Hőse című műsorának szavazásán.

Földing Anna, egyesületünk kadett játékosa azzal került be a hónap legjobbjai közé, hogy sikerült a legtöbb szavazatot megszereznie a heti szavazáson. A Nap Hőse műsor naponta egy-egy utánpótláskorú sportolóról mutat be néhány perces kisfilmet: minden héten különböző sportág és más-más korosztály szerepel a műsorban. A bemutatott videókra a csatorna honlapján szavazni is lehet, az egyes heteken a legtöbb szavazatot szerzett sportolók kerülnek a havi döntőbe, a havi győzteseknek pedig az évad végén esélyük nyílik elnyerni a Digi Sport ösztöndíját, ami havonta százezer forintos támogatást jelent a sportolónak egy éven át.

Idén tavasszal a műsor forgatócsoportja a PVSK Nemzeti Kosárlabda Akadémián járt, ahol 5-5 leány, illetve fiú játékosunkról készített portrét. A műsorban eddig a heti győztesek közé került Földing Annán kívül Borbás Panni, Horváth Boglárka, Gróf Máté és Hőgye Péter szerepelt, a következő hetekben pedig Palásti Julianna és Temes Boróka, valamint Hőgye Patrik, Tószegi-Sabbath Levente és Harka Szabolcs videóját láthatja a közönség.

Ahogy eddig, úgy ezután is lehet szavazni a PVSK sportolóira: a szavazáshoz egy rövid regisztrációt kell elvégezni, ezt követően egy kattintással lehet leadni a voksot. Arra bátorítunk minden sportbarátot, hogy szavazzanak a PVSK sportolóira!

Ugrás a Digi Sport Nap Hőse című műsorának weboldalára, a szavazáshoz!