Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Az új szezonban a PEAC pályán játszanak labdarúgóink

A valamikori Matáv pálya nem ismeretlen csapatunknak, többször játszottunk már ott, például az egyetemi együttes ellen is. Az új évadban a szomszédban fogadjuk az ellenfeleket.

A hazai bemutatkozó tétmeccsre már szerdán, augusztus 21-én, sor kerül, ugyanis a PVSK a Villányt fogadja a Magyar Kupa következő fordulójában, immáron az új helyszínen. Erre a találkozóra, valamint a következő mérkőzésekre is, szeretettel várja a szurkolókat a 100 éves egyesület, és a PVSK labdarúgó szakosztály vezetése. A bajnokság sorsolása is elkészült, fontos információ, hogy az első fordulóban Sellyén játszik csapatunk augusztus 24-én, szombaton 17 30 órakor.

A szerdai találkozón, amely a legjobb négy közé kerülésről dönt, nem játszhat a Lovászhetényben két sárgával kiállított Sztanics Márió (első képünkön), és Pókos sem, mivel ő még a Mohács játékosaként kapott két Magyar Kupa mérkőzésről szóló eltiltást, melyből egyet, a Lovászhetény ellen, letöltött. Itt nincs hosszabbítás, ha a rendes játékidőben döntetlen a mérkőzés eredménye, öt büntető következik, illetve döntésig rúgnak a csapatok.

A Villány elleni összecsapásról Kósa Sándort, a PVSK vezetőedzőjét  kérdeztem:

A felkészülés alatt folyamatosan dolgozunk, a védekezésünket próbáljuk összerakni, ugyanis az eddigi meccseken mindig kaptunk gólt, ezen javítani szeretnénk. A két eltiltott játékos hiányozni fog szerdán, de remélhetőleg Domonkos tud majd játszani. Egyébként is, akik játszanak szerdán, ők mindannyian becsületesen dolgoztak. Nem egyszerű két fronton is helytállni, de természetesen nyerni szeretnénk a Villány ellen, hiszen a Magyar Kupában a megye négy csapata közé kerülni, az nagyon szép eredmény lenne - fejezte be Kósa Sándor

A PVSK - Villány MK meccs 17 30 órakor lesz a Verseny utcai PEAC pályán.

Nyilas László