Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Alakul a labdarúgó csapat és a program is

Csaknem a teljes előző szezonbeli csapat kicserélődik a PVSK felnőtt labdarúgóinál, vannak akik már aláírták szerződésüket, és formálódik a nehéz meccsekkel tűzdelt program is.

Rácz Ervin Nagyatádról, Lehota Bálint Lovászhetényből, Csőke Patrik Bólyból, Sztanics Márió Bodáról és Kiss Dominik Komlóról érkezett, ők öten már aláírták szerződéseiket, további három játékosnál már csak az aláírás hiányzik. Őket folyamatosan bemutatjuk majd Önöknek.
A már távozottakhoz (Zámbó, Mocsári, József, Németh és Varga), most Cheap, Réfi és Achmed Othmani is csatlakozott, így csaknem egy egész csapatnyi játékos elment.
Zámbó Jimmy (második képünk), ahogyan az egész megye labdarúgó társadalma ismeri, az elmúlt két évben, 46 mérkőzésen játszott a PVSK-ban, két gólt lőtt. Erőteljes játéka, hihetetlen munkabírása, a játék szeretete példaként állhatott és állhat a mai fiatal játékosok előtt, nagyon fog hiányozni a csapatunknak. A 39 éves játékos Szentlőrincen közel 400 meccsen szerepelt jórészt az NB III-ban, most Harkányban folytatja.
Lesznek kemény edzőmeccsek is, az első július 27-én, szombaton lesz a tavalyi év Megye II-es bajnokánál Véménden, a találkozó 11 00-kor kezdődik.
A következő heti program is megvan már, szerdán 18 00 órakor a PMFC U19-es csapata lesz a PVSK vendége a Verseny utcában.

Nyilas László