Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Alston mégsem lesz a játékosunk

Bár egy hete szerződtette a PVSK-Veolia az amerikai centert, mivel egy edzésen súlyos sérülést szenvedett, kénytelenek voltunk felbontani kontraktusát.

Az élet nem kegyes velünk, ha Justin Alston és a PVSK-Veolia kapcsolatáról van szó. Bár azt szokás mondani, hogy kétszer nem lehet ugyanabba a folyóba lépni, most mégis ezt történt. Az után ugyanis, hogy tavaly a felkészülési időszakban, egy edzőmeccsen összeszedett sérülése miatt voltunk kénytelenek megválni a remek képességű, fiatal amerikai centertől, idén még meg sem érkezett hozzánk, de sajnos máris rossz hírek érkeztek. Justin és menedzsere a napokban értesítette klubunkat, hogy egy szezon utáni edzésen járt szerencsétlenül, eltörte a lábát. Az első orvosi prognózis alapján a felépülése legalább 8-12 hetet vesz majd igénybe. Együttesünk vezetése azonnal összeült, hogy átbeszéltje a kialakult helyzetet. A döntésről ügyvezetőnk, Bán Gábor számolt be.

- Nagyon sajnálatos, ami Justinnal történt – szögezte le ügyvezetőnk. - Igyekszünk olyan keretet kialakítani a következő szezonra, amellyel két fronton, a bajnokságban és a nemzetközi kupában is fel tudjuk venni a versenyt. Ennek szellemében igazoltuk le nemrég Alstont, ugyanis képességei alapján biztosak voltunk benne, hogy nagy erősségünk lehet. Az új helyzetben, sérülése miatt azonban mérlegelnünk kellett. Nem kockáztathatjuk meg, hogy esetleg sérülten érkezzen meg, és emiatt a szezon elején hiányozzon egy fontos láncszem a gépezetünkből, felelősséggel sajnos nem tudunk várni a felépüléséig, mielőbb szeretnénk ugyanis kialakítani a következő szezon keretét. Éppen ezért, Justinnal is egyeztetve felbontottuk a korábban a 2019/20 szezonra kötött szerződésüket. Neki pedig természetesen mielőbbi felépülést kívánunk!