Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Szövetségi kapitány a táborban

Illusztris vendége volt nyári kosárlabda edzőtáborunknak: Ivkovic Stojan, a férfi kosárlabda válogatott szövetségi kapitánya látogatott el Balatonboglárra.

Egyhetes bentlakásos nyári tábort szervezett a PVSK Nemzeti Kosárlabda Akadémia Balatonboglárra. a 2006-2010 között született játékosok közül összesen 70-en vesznek részt a kikapcsolódással egybekötött felkészülésen.

- Összetett a programunk, hiszen az edzések mellett számos versenyt is hirdettünk: volt egy az egy elleni, három a három elleni és öt az öt elleni versenyünk, valamint dobóversenyeink is. Igyekszünk kikapcsolódási lehetőséget is biztosítani a táborozóknak, kirándulást, hajókázást is szerveztünk a Balatonon. Csütörtökön délután ráadásul neves meglepetésvendég is érkezett hozzánk: Kaposvár és Szombathely között útba ejtette Balatonboglárt Ivkovic Stojan, a férfi kosárlabda válogatott szövetségi kapitánya. A szakember bemutatta kedvenc centermozgásait a gyerekeknek, akik kérdezhettek is tőle: megtudhatták, hogy melyik a kedvenc csapata, melyik a kedvenc hazai, illetve amerikai játékosa. Úgy érzem, mindenki jól érzi magát a táborban, biztos vagyok benne, hogy nagyszerű élményekkel térnek majd haza a játékosok – foglalta össze Moosz Milán.

M.F.