Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Nem adjuk fel!

Nehéz helyzetből várja a PVSK-Veolia a Körmend elleni elődöntő harmadik, idegenbeli meccsét. Az állás 2-0 a vasiak javára, és a pénteki találkozón újfent nem számíthatunk Budimir játékára.

Bár a három nyert meccsig tartó párharcunk a Körmend ellen eddig mondhatni, hogy a papírforma szerint alakul, azonban a 2-0-s vasi előny nem tükrözi hűen a történteket, ugyanis közel sem volt ennyire sima az első két meccs. Pénteken este, Körmenden jön a három nyert mérkőzésig tartó csata harmadik felvonása, így számunkra gyakorlatilag a túlélés a tét. Az biztosan nem fogja megkönnyíteni a dolgunkat, hogy a már az előző mérkőzést is kihagyó csapatkapitányunk, Veljko Budimir ezúttal sem fogja tudni vállalni a játékot.

- Nagyon hosszú ez a szezon, mi pedig nem többen, hanem egyre kevesebben vagyunk – mondta Csirke Ferenc, együttesünk vezetőedzője. - Ugyanakkor nem szokásunk feladni semmit, így most sem fogjuk. Most ne azzal foglalkozzunk, hogy mennyi esélyünk van arra, hogy megfordítsuk a párharcot. Jelenleg számunkra csak a pénteki, körmendi meccs számít. Az biztos, hogy nem vagyunk esélytelenek, hiszen az első két mérkőzésen is megvolt az esélyünk. A védekezésben az egy-egy elleni szituációkra kell nagyon odafigyelnünk, valamint csapatszinten meg kell tudnunk oldani, hogy Csorvási palánk alatti játéka kevésbé legyen eredményes. E mellett pedig világos, hogy extra dobóformára lesz szükségünk. Ebben az esetben nyerhetünk akár idegenben is. Veljko Budimir nélkül biztosan nem lesz egyszerű, de nagyon bízom benne, hogy fog ő még ebben a szezonban mérkőzést játszani.

Azt már mi tesszük hozzá, hogy reméljük, ez jövő hétfőn, a Lauberben lesz, a vasiak ellen. Ez ugyanis azt jelentené, hogy bravúrgyőzelmet aratunk pénteken, idegenben.

Program:

2019.06.07. 18:00 | Egis Körmend - Pécsi VSK-VEOLIA
Férfi kosárlabda NB I. rájátszás (1-4. hely), 3. mérkőzés. Körmend, Városi Sportcsarnok

ÉLŐ: www.pvsk-panthers.hu
Eredmények, statisztikák, illetve képek és videók a helyszínről...