Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Nagyon fontos meccs lesz szombaton

A szezon utolsó találkozója sok mindent eldönthet a helyezéseket illetően. A PEAC elleni összecsapás eredményétől függően lehet ötödik, de akár még kilencedik is PVSK labdarúgó csapata.

A PVSK nem lépett pályára az elmúlt fordulóban. Hogyan használták ki a szünetet a fiúk? Vannak-e sérültek? Milyen esélye van a csapatnak, a már ezüstérmes PEAC ellen a három pont megszerzésére? Maradnak-e a fiatalok a csapatban? Szombaton este már sokkal okosabbak leszünk, de a kérdéseket természetesen feltettem Kósa Sándor vezetőedzőnek.

- Ez a két hét szünet arra mindenképpen jó volt, hogy a sérültek rendbe jöjjenek. Zámbó eltiltása lejárt, ő valószínűleg játszik majd, de Ndjodo még nem biztos, hogy pályára lép, mivel javult ugyan a sérülése, de még nincs teljesen rendben. Sziládi és a Domonkos már a legutóbbi meccsen is játszott. Én nem hiszek abban, hogy, ha valaki már ezüstérmes, akkor nem küzd annyira a következő meccsen. Különösen a PEAC ellen igaz ez, hiszen a két szomszédvár csapata mindig nagy küzdelmet vívott egymással. Természetesen most is számítok a fiatalok játékára, akik szépen szerepeltek az elmúlt mérkőzéseken. Nagyon motiváltak a srácok, és megígérhetem, hogy mindent megtesznek azért, hogy győzelemmel zárjuk a bajnokságot.

A Pécsi VSK-PEAC Megye I-es labdarúgó mérkőzés szombaton, 17 30 órakor kezdődik a Várkői Ferenc Szabadidő Központban.

Nyilas László