Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

A PVSK is összefogott Ambrus Tamás gyógyulásáért

Az utóbbi hetekben a vízilabda társadalom egy emberként fogott össze a sikeres edző és sportvezető Ambrus Tamás gyógyulásáért, gyógykezeléseinek anyagi támogatásáért. A kezdeményezés mellé az elsők között csatlakozott a PVSK, illetve a PVSK Mecsek Füszért vízilabda csapata.

Szombaton este 19:00 órai kezdéssel mérkőzést játszanak a PVSK első osztályú csapatai. A Pécsi VSK-PANNONPOWER a férfi kosárlabda NBI. középszakaszában az EGIS Körmend csapatát fogadja (Lauber Dezső Sportcsarnok) és a mérkőzés bevételét Ambrus Tamásnak és családjának ajánlja. A másik mérkőzésen a PVSK Mecsek Füszért a férfi vízilabda bajnokság alapszakaszában az olimpiai- és világbajnokokkal felálló Szolnok ellen játszik (Abay Nemes Oszkár Sportuszoda). A mérkőzésre a belépés ingyenes lesz és adakozásra kérik a nézőket a hazai csapat vezetői, játékosai.

Czerpán István a PVSK elnökének tájékoztatása szerint az egyesület külön anyagi felajánlással támogatja Ambrus Tamást és családját a mielőbbi felgyógyulás reményében.

A PVSK-nak különösen fontos, volt edzőjének a segítése, mert Ambrus Tamásnak a PVSK Vízilabda Szakosztálya, illetve a város nem kevesebbet köszönhet, mint hogy állhatatos munkájával, kitartó szponzorkeresésével, visszautasítást nem ismerő agilitásával a másodosztályból föltörekvő akkori gárdával megalapozta a mai élvonalbeli- és nemzetközi szereplést és az egyre bővülő és eredményesebbé terebélyesedő utánpótlás alapjait.

---
2015.03.14. Szombat 19:00 óra | PVSK Mecsek Füszért - Szolnok
E-On Férfi Vízilabda OB I. bajnokság 23. forduló. Pécs, Abay N.O. Sportuszoda

---
2015.03.14. Szombat 19:00 óra | PVSK-PANNONPOWER - Egis Körmend
Férfi Kosárlabda NB I. középházi középszakasz 1. forduló. Pécs, Lauber D. Sportcsarnok