Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Büntetőpárbaj döntött

Szenzációs végjáték után ötméteresekkel nyertünk idegenben, ám semmi nem dőlt el, ez csak egy állomása volt a két csapat párharcának a 9. helyért.

Szentes - PVSK-Mecsek Füszért 10-12 (2-1, 2-2, 4-2, 0-3, 2-4)
Férfi Vízilabda OB I. rájátszás (9-10. hely), 1. mérkőzés. Szentes, Városi Sportuszoda

PVSK: Baráth (k), Horváth, Zerinváry, Csaba, Csacsovszky E., Csacsovszky A. Chilkó, Turnai,  Jakab, Gál, Rakonjac, Krizsán, Opacak, Józsa. Vezetőedző: Lukács Gergely.

1. negyed [ 2-1 (2-1)

2. negyed [ 4-3 (2-2)

MVSZ eredmény és statisztika >>

3. negyed [ 8-5 (4-2)

4. negyed [ 8-8 (0-3), ötméteres büntetők után 10-12 (2-4)

Góllövőink: Csaba M. 4, Csacsovszky A. 2, Zerinváry 2, Gál 2, Chilkó, Rakonjac Z.

Lukács Gergely, PVSK: - Nem kezdtünk rosszul, azonban volt egy periódusa a meccsnek, amikor a Szentesnek minden bejött, ekkor nehéz helyzetbe kerültünk. Szerencsére Barát Feri remekül szállt be, a védekezésünk jól működött, így következhetett a mindig lutri ötméteres párbaj. Most mi nyertünk, ám semmi nem dőlt el, ez csak egy állomása volt a két csapat párharcának.

Pellei Csaba, Szentes: - Nyolc négy után elhittük, hogy megnyertük a mérkőzést, majd miután egyenlített a Pécs, szétesett a játékunk. Komoly lehetőségünk volt arra, hogy lezárjuk a mai találkozót, de nem tettük meg, a harmadik negyed közepétől pedig a védekezést váltó ellenfelünk kiharcolta a szétlövést. Szeretnénk Pécsen nyerni.