Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Idegenben a túlélésért

A hazai pályán elszenvedett vereség után most a BKG-Príma SE otthonában kellene nyernie az NB I. B-s PVSK-Kronosz Kiadó csapatának, az 5-8. helyért vívott párharcban.

Az 5-8. helyért még zajlanak a harcok az NB I. B Piros csoportjában, és hála Istennek ezekben mi is részt veszünk. Köszönhetően ugyanis kiváló tavaszi hajránknak, sikerült beverekedni magunkat a playoffba. Mostanra azonban közel sincs könnyű helyzetben Juhász Olivér, hiszen együttesünk edzője számos hiányzóval kénytelen kalkulálni. Az az 5-8. helyért folyó csata első körében, a BKG-Príma SE elleni hazai meccsünkön éreztette is a hatását. Szűkös kerettel voltunk kénytelenek csatába indulni, és bár egy félidőn át méltó ellenfelei voltunk a szigetszentmiklósiaknak, a meccs végére már kiütközött a fáradtság, így sima vendéggyőzelem született a Lauberben.

Most jön vasárnap a visszavágó, immáron idegeben. Ha szeretnénk megőrizni reményünket az ötödik hely megszerzésére, akkor bizony nincs más választásunk, mint legyőzni a BKG-t. Jelen helyzetben ez ugyan a papírforma alapján egyáltalán nem tűnik reális célnak, de ez a csapat idén már annyiszor megmutatta, hogy nem törődik az esélyekkel. Talán most is látunk majd egy kisebb csodát..

Program:

2019.05.12. 19:00 | BKG-Príma SE - PVSK-Kronosz Kiadó
Férfi kosárlabda NB I. B. rájátszás (5-8. hely), 2. mérkőzés. Szigetszentmiklós, Városi Sportcsarnok