Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Középszakasz ízelítő és Radler kóstoló

Hozz magaddal még egy drukkert, kóstoljátok meg a Pécsi Sörfőzde Zrt. termékeit és szurkoljatok a Pécsi VSK-PANNONPOWER-nek a Körmend elleni rangadón! A mérkőzésünk bevételét a súlyos betegséggel küzdő korábbi pécsi mester, Ambrus Tamás megsegítésére ajánljuk.

Szombaton már nem babra megy a játék! Kezdetét veszi a középszakasz, a nyíltsisakos harc a rájátszásért! Ez amellett, hogy 8 izgalmas találkozót ígér a „velünk egy súlycsoportú” közvetlen ellenfeleink ellen, azt is jelenti, hogy 8 nagyon fontos mérkőzés vár a PVSK kosarasaira. Támogatónk, a Pécsi Sörfőzde Zrt. is tudja, hogy mekkora szükség van ezeken a meccseken a szurkolóink segítségére, ezért a szombati 19 órakor kezdődő Egis Körmend elleni találkozón segítenek a szurkolóknak hidratálni a hangszálaikat!

A belépéskor átvett bónokat a Pécsi Sörfőzde Zrt. standjánál válthatják be az érkezők egy pohár Pécsi Szalon Világosra, vagy egy pohár Pécsi Radler Kontroll ízesített söralapú (alkoholmentes) üdítőitalra. De már érkezéskor akcióval várjuk a kilátogatókat, egy belépővel ketten léphetnek be a rangadóra!

Ugyanakkor, aki szombaton jegyet vált, nemes célt támogat: csapatunk csatlakozik a mi mérkőzésünkkel párhuzamosan megrendezésre kerülő vízilabda bajnoki mérkőzés jótékony kezdeményezéséhez. A mérkőzésünk bevételét a súlyos betegséggel küzdő korábbi pécsi mester, Ambrus Tamás megsegítésére ajánljuk.

Forrás és a cikk folytatása: www.pvsk-panthers.hu

---
Csapatunk elkötelezett a felelősségteljes alkoholfogyasztás népszerűsítése iránt, ezért kérjük azon szurkolóinkat, akik vezetnek, válasszák az alkoholmentes Pécsi Radler Kontrollt, valamint kérünk minden szurkolót, hogy a sportrendezvény szellemiségének megfelelő mértékletességgel fogyasszon csak alkoholt!

A rendezvényen 18 év alattiakat alkohollal nem szolgálunk ki, kérjük azon fiatalos felnőtt szurkolóinkat, akik a Pécsi Szalon Világost szeretnék megkóstolni, a hostessek felkérésére igazolják életkorukat!